Nyt til den sensitive hud

10 hurtige til Augusta Beyer

Hej piger,

Jeg håber I har haft en dejlig start på lørdagen. Personligt er jeg selv træt efter en rigtig god og spændende arbejdsuge. I dag har jeg igen fornøjelsen af at stille 10 spørgsmål til en inspirerende influencer og denne gang er det Augusta Beyer. Augusta arbejder som model og har derudover en blog her hos Bloggers Delight. Grunden til at Augusta inspirerer mig er hendes søde og ærlige væsen. Hun beretter åbent og ærligt om sit arbejde som model på godt og ondt – samt den udvikling og læring hun har haft gennem sine fem år i branchen. Jeg synes det er vildt sejt at hun tør fortælle, at det ikke kun er en dans på roser og store modeshows, men benhårdt arbejde og mange rejser, som man måske ikke altid har lyst til. Hun giver os et unikt indblik i modelbranchen, som jeg selv synes er utroligt spændende. Jeg synes virkelig Augusta er en sej og skøn pige!

skaermbillede-2018-04-14-kl-09-12-10

FØLG AUGUSTS BLOG OG INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?

Mit stjernetegn er vandmand. Jeg går ikke op i astrologi og læser ikke hvad ugens Femina fortæller om vandmandens horoskop. Så det må være et nej, det fortæller ikke noget om mig, af hvad jeg er bekendt med.

2) Hvad laver du til dagligt?

Jeg arbejder som fuldtidsmodel, og det har jeg gjort i fem år til oktober. Undervejs har jeg prøvet andre jobs on the side, men er vendt tilbage til model hver gang. Jeg elsker mit arbejde og definerer mig selv i mit arbejde.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?

Lad være med at gå med make up. Jeg ved godt, at det er lettere sagt end gjort, men din hud og øjenvipper vil takke dig for det. Du vil kun blive smukkere af, ikke at gå med fuld krigsmaske hver dag. Hvis det ikke er en mulighed så fjern din make up hurtigst muligt og giv din hud fugt i spandevis.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?

Jeg har ikke en yndlingssang, men jeg lytter til Ed Sheeran næsten hver dag og bliver aldrig træt af hans musik. Mit favorit band er Nik & Jay.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?

Nej det er jeg ikke. Jeg hviler i mig selv. I min branche er man nød til, at tro på sig selv, både det ydre og indre og deraf har jeg fået min selvtillid og selvopfattelse. Det er okay, at være anderledes, stolt af sig og af hvad man har opnået. Desuden har jeg intet til overs for janteloven.

ab

6) Hvad er det sidste du har spist?

Pink lady æble med økologisk smooth peanutbutter.

7) Er du A eller B menneske?

Jeg er klart A menneske. Jeg nyder at stå tidligt op og falder omkuld omkring 21.30 hvis det er muligt. Desværre har jeg matchet med et B menneske, og det kan give udfordringer.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.

Fortæller min kæreste at jeg elsker ham, tænker på min mor og tager kosttilskud.

9) Hvad er dit drømmekøb?

Mit drømmehus og mit drømmebryllup. Det er ikke et bestemt køb, men det er det jeg går og drømmer om hvor økonomien spiller ind. Jeg fantaserer aldrig om en bestemt taske eller et par sko.

10) Hvornår er du lykkelig?

Jeg er meget lykkelig når jeg er tryg. Jeg er tryghedsnarkoman. Jeg er lykkeligst i armene på min kæreste Kasper, når jeg griner med mine veninder, kigger udover et smukt landskab eller er sammen med min familie.

abb

Jeg håber at I nød denne uges inspiration. Jeg kan virkelig kun anbefale jer at følge med hos Augusta! Der måtte gerne være flere som hende, med hendes ærlige beretninger.

Husk at I kan følge mig på Instagram lige her.

❤️A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt til den sensitive hud