10 hurtige til Augusta Beyer

Ny video: Skønheds haul

Hej piger,

Så er jeg igen online med en video. Denne gang et skønheds haul fyldt med en masse lækre skønhedsprodukter – både krops/hudpleje, hårprodukter og makeup. I videoen gennemgår jeg produkter, jeg skal til at teste og allerede har testet. Det er en hyggelig video, særligt til dig der elsker makeup/skønhedsprodukter og er interesset i at lære nogle nye og skønne produkter at kende. I finder links til diverse produkter på youtube, under selve videoen.

Husk at I meget gerne må abonnere på min youtubekanal lige her.

Nogle af produkterne er allerede testet og omtalt i indlæg. F.eks. her og her.

Jeg håber I nyder søndagen – jeg skal snart have pizza/andet junk. Jeg er SÅ sulten lige nu – jeg har faktisk helt kvalme fordi jeg er så sulten (lyder jeg ynkelig?). Vi tales ved i morgen 😉

Læs eller genlæs: Mine gemte OG-billeder #4

❤️A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Augusta Beyer