Monday Update #34

Mit kandidatbevis: en ny verden

Dét kom med posten og jeg åbnede brevet alene hjemme. Ingen fest eller farver, ingen familie eller venner til at fejre mig – men det er også helt okay, for det er der, og det er mit bevis på, at jeg har gennemført min kandidatuddannelse og endda med et 10-tal i specialet. Og jeg er pavestolt over det. Jeg fejrede åbningen med at danse sammen med Eddie og spise chokofanter (perfekt fejring i min verden).

I slutspurten af mit speciale, med kun en uge tilbage, blev min angst trigget og den var på sit højeste nogensinde. Angsten havde intet med specialet at gøre, jeg har på ingen måde eksamensangst – nærmest det modsatte. Så derfor var mit fokus flyttet fuldkommen væk fra specialet. Allerede to måneder inden deadline for specialet, var min angst begyndt at vise sig igen. Derfor var den sidste tid med specialet virkelig hård og turbulent – og da det endelig var afleveret, kunne jeg slet ikke nyde det fordi angsten stadig bragede afsted. Derfor er det først nu, hvor angsten har lagt sig, at jeg virkelig kan nyde, at jeg er færdiguddannet! Det er jo for vildt!! 5 år på universitetet, og for ikke at tale om alle de mange års uddannelse der ligger forud for dét – og nu er jeg bare færdig. Jeg forstår det stadig ikke helt rigtigt. Jeg har stadig en følelse af at jeg bare har ferie fra studiet og skal starte igen om lidt.

Hvad så nu?

Præcis hvad der skal sket i mit liv lige nu, ved jeg ikke. Jeg kan fortælle jer så meget, at jeg arbejder hårdt og målrettet på at skabe en hverdag, som jeg elsker. For mig er det utroligt vigtigt at have en fleksibel hverdag, hvor der sker en masse forskellige ting. Det er vigtigt for mig at jeg kan være en del af teams hvor jeg kan ligge utrolig stor passion, for jeg elsker at arbejde og at være igang. Når jeg ved hvordan min hverdag kommer til at se ud, skal I nok få det at vide, men for nu har jeg ikke meget at fortælle.

Bloggen og Instagram er faste holdepunkter for mig, og noget jeg er overbevist om altid vil være med mig. Derfor vil det, på den ene eller anden måde, også få en stor plads i min hverdag.

Jeg vil virkelig knokle for at skabe et liv jeg elsker, med balance mellem arbejde, sociale medier og fritid. Og jeg vil altid tage jer med på rejsen – jeg synes bare livet er lidt sjovere, når jeg deler det med jer, tro det eller ej.

Lille tanke

Og bare en helt lille tanke, det er da lidt sjovt at man fejrer afslutningen på gymnasiet med vogntur og en hue – altså gymnasiet?? Og når man har fuldført en kandidatuddannelse, så sker der ikke en skid! Det er da lidt trist (ja, hej fra frk. bitter). Jeg har dog planer om at holde min egen lille fest, i hvert fald for min familie, så mit skridt ind i voksenverdenen og arbejdsmarkedet kan blive fejret. Overskuddet skal bare lige findes frem, for sandheden er, at jeg meget bedre kan lide at være gæst, end at være vært 😉

fullsizerender-1

Jeg er så glad og stolt!
Og jeg har altså sløret underskrifter og navne, fordi jeg ikke vidste om man må lægge den slags ud på internettet og jeg vil ikke komme i ballade (#kylling).

Læs eller genlæs: Min selvbruner-rutine: Sådan får du den smukkeste glød

A

2 kommentarer

 • Tina

  Stort tillykke Amalie, flot gået:-) Et 10 tal er jo super dejligt at slutte af på.
  Min datter bliver færdig med sin kandidat til sommer og der står jeg for lidt fest for hende, dette ude i byen, så jeg ikke står med det.
  Jeg håber du bliver fejret, det fortjener så flot en indsats, ellers må du virkeligt fejre dig selv på en skøn måde.
  Hilsner og held og lykke med arbejde:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Tusinde tak Tina – hvor er du sød! Jeg er sikker på at jeg nok skal finde en måde og få fejret det hele.

   Og hvor lyder det skønt med en fejring af din datter ude! Jeg håber hun kommer godt i mål og at I får en skøn tid!

   Knus A.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #34