Forårs stemning, rabatkode og et godt event

10 ting jeg er blevet bedre til

Hej piger,

Jeg er stor fortaler for selvudvikling, både i de store og små aspekter af livet. Jeg tror virkelig det er vigtigt, at man altid er åben for at udvikle sig som menneske. Med mine 25 år på bagen, har jeg helt naturligt udviklet mig – og det kan I få et lille indblik i her.

10 ting jeg er blevet bedre til

 1. At lade være med at stresse: før i tiden prøvede jeg altid at overskue lange perioder ad gangen og alt det jeg skulle og ville nå. Nu er jeg meget bedre til at tage et skridt ad gangen. Jeg skriver altid to-do lister, så jeg ikke glemmer det jeg skal – men samtidig kan koncentrere mig om det jeg laver nu og her.
 2. At få min søvn: jeg har sagt det før – jeg skal have otte timers søvn, ellers hænger jeg simpelthen ikke sammen, som menneske. Så dét sørger jeg for at få. Det er sjældent det glipper, men når det gør, kan jeg virkelig mærke det.
 3. At have et afslappet forhold til kost og motion: det har jeg skrevet meget mere om, i dette indlæg.
 4. At shoppe mindre: jeg er blevet bedre til at være kritisk når det kommer til shopping. Jeg overvejer gerne tingene en ekstra gang, i stedet for at brænde penge af med det samme. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg har købt et stykke tøj, som jeg kun har haft på én gang, fordi det har været et fejlkøb.
 5. At slappe af: jeg er typen der tror på skæbnen og jeg tror at det der skal ske, sker. Så når noget går skidt eller ikke har det udfald jeg ønsker, så trækker jeg vejret og husker på, at nye muligheder nok skal komme min vej.
 6. At passe på min hud: uha, hvor har jeg jagtet den brune kulør (som jeg ikke kan få #blegfis) før i tiden. Nu foretrækker jeg selvbruner fremfor solbadning og sørger altid for at have solcreme på, når jeg opholder mig i solen.
 7. At lade være med at trykke mine bumser og urenheder: jeg gør det stadig, men jeg er blevet meget bedre. Man skal virkelig lade være med at pille i sin hud, det kommer der intet godt ud af.
 8. At tage og redigere billeder: puha, hvis I ser nogle af mine gamle indlæg eller Insta-billeder, så tror jeg ikke I vil kendes ved mig mere 😉
 9. At være god ved mig selv: jeg har rigtig ofte skældt mig selv ud inde i hovedet; over min krop, noget jeg har sagt, gjort eller spist – nu er jeg blevet meget bedre til at være sød ved mig selv.
 10. At være struktureret og få noget ud af dagen: her spiller mine to-do lister en vigtig rolle. Jeg ved altid hvad jeg gerne vil nå på en dag og strukturerer den derefter.
 11. BONUS (fordi jeg lige fandt på én ekstra): Jeg er blevet meget bedre til at sige nej til aftaler og derved at passe på mig selv, når jeg kan mærke at mit overskud ikke er der.

fullsizerender

Hvad er du blevet bedre til?
Husk at du kan følge mig på Instagram lige her.

A

4 kommentarer

 • Hvor er det bare nogle gode ting at være blevet bedre til. Jeg kan bestemt nikke genkendende til mange af dem, og hvor er livet da bare blevet dejligere, efter jeg har lært nogle af de ting.

  Lige et sidespring: hvilken skrifttype bruger du i dine indlæg?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hvor er du sød! Tak – go dejligt du kan nikke genkendende tilf flere af dem <3 Jeg tror det er en meget naturlig udvikling for os mennesker.

   Uh, der må jeg være den virkelig irriterende person og sige at jeg ikke ved det – det er holdet bag Bloggers Delight, der ordner alt det tekniske og layout – hvis det er vigtigt, vil jeg gerne hive fat i dem og spørge 🙂

   A.

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Det tror jeg også, du har helt ret i… Vi bliver jo sjovt nok klogere med alderen 🙂

   Det er også helt i orden. Det er KUN noget, du skal gøre, hvis du virkelig gider. For jeg er temmelig nysgerrig. Men ellers er det altså også helt ok 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hej igen,

   Så har jeg undersøgt det – skrifttypen hedder Quicksand, det viser sig at jeg sagtens selv kunne finde det – så jeg er også blevet klogere i dag 😉

   Rigtig god aften til dig!

   A.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Forårs stemning, rabatkode og et godt event