10 ting jeg er blevet bedre til

Sådan påsætter du falske vipper

Hej piger,

Er I også i det vildeste fredags og forårshumør? I aften skal Dennis og jeg ud og spise med nogle venner, og jeg glæder mig helt vildt! Jeg overvejer desuden at tage den gule skjorte på, som jeg viste jer på Insta-storie – selvom flertallet ikke var så vild med den.

Jeg overvejer også at tage falske vipper på i aften – det er lang tid siden jeg har givet den fuld gas med makeuppen, og jeg har virkelig brug for at der skal ske noget ekstra. Jeg elsker virkelig falske vipper, det giver bare sådan et smukt udtryk. Hvis du du synes det er besværligt at sætte falske vipper på, så har jeg lavet en guide til dig, i videoen herunder, med den bedste måde at påsætte vipper.

Videoen er fra januar sidste år, men teknikken er stadig den samme. Jeg kan dog godt se, at jeg er blevet lidt bedre til at klippe mine videoer den dag i dag – men øvelser gør jo også mester, ikke? 😉

Læs eller genlæs: Det bedste Instagram-filter

Jeg håber I får en helt fantastisk fredag!
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 ting jeg er blevet bedre til