Sådan påsætter du falske vipper

10 hurtige til Thea Munch

Hej piger,

Så er det igen lørdag og derfor tid til at præsentere jer for en influencer, jeg finder inspirerende. I dag skal I møde Thea Munch. Jeg begyndte at følge med hos Thea i starten af dette år, lige efter jeg selv blev en del af Bloggers Delight. I starten af marts læste jeg hendes indlæg ‘Jomfrulighed er smukt, ikke pinligt – og derfra blev jeg fast læser på bloggen. Jeg elsker simpelthen mennesker, der tør tale om tabubelagte emner. Selv har jeg aldrig talt om sex eller noget i den dur på bloggen, det tør jeg slet ikke! Men som I helt sikkert ved, er jeg glad for at berøre andre tabubelagte emner. Udover at turde åbne op og være personlig, tager Thea nogle skønne Insta-billeder og så er hun virkelig sjov på sin Insta-storie (jeg fornemmer, at vi deler samme humor). Derfor skulle hun selvfølgelig være en del af denne serie. Her er 10 hurtige til Thea Munch.

img_e5691

FØLG THEAS BLOG OG INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig? 
– Vædderen. Mit stjernetegn siger en masse om mig. Jeg kan genkende mange af de lyse og mørke sider, som mit stjernetegn besidder. Alt det med astrologi, stjernetegn og horoskoper? Det finder jeg virkelig fængende!

2) Hvad laver du til dagligt? 
– Jeg er salgsassistent i Lakrids by Johan Bülow i lufthavnen (hvilket betyder at jeg spiser en masse lakridser til dagligt) xD

3) Hvad er dit bedste beauty-tip? 
– Less is more!

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket? 
– Maggie Lindemann – Pretty Girl.
Grunden til at det er min yndlingssang lige for tiden er, at sangens budskab er soleklar. Vi er alle mennesker og har gode og dårlige sider. Vi skal ikke dømme hinanden udefra, og sætte hinanden i kasser. Vigtigt budskab!

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer? 
– Det er jeg slet ikke bange for, men jeg er da ærgerlig over, hvis nogen har en formodning om, at jeg virker overfladisk eller snobbet. Jeg er alt andet. Jeg er født og opvokset på landet, på en gård. Høns, kaniner, hunde, katte, gæs og ænder. På med overtøjet og ud i naturen! Jeg er influencer, men jeg er også meget mere end det.
Man bør ikke danne et helhedsindtryk ud fra en persons erhverv, deltidsjob eller hobby. Det er personligheden der afgør hele pakken..

theam

6) Hvad er det sidste du har spist?
– To avokadomadder med hytteost og citron! Og så har jeg lige kværnet en lille pose chips.. xD

7) Er du A eller B menneske? 
– Jeg er, og har altid været, et A menneske (det er begge mine forældre også, og jeg tror at ens mor og far påvirker en som barn mht. søvn- og døgnrytme). Jeg elsker at have struktur i min hverdag og at få en masse gode ting ud af dagen.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag. 
– Drikker en masse, masse vand! Og løber på toilettet alt for ofte, fordi jeg nærmest drikker tonsvis af vand hver dag. Jeg ved godt at det er usundt, at drikke for meget vand, men jeg kan simpelthen ikke lade være.

9) Hvad er dit drømmekøb? 
– En vinder-lottokupon i millionklassen!!! Damn.. Så skulle jeg rejse jorden rundt med mine kære!

10) Hvornår er du lykkelig?
– Når jeg er sammen med min familie, samt dem jeg elsker, og ved at de har det godt. Endvidere er jeg lykkelig, når min kæreste og jeg fjoller rundt i lejligheden, griner, slås for sjov, synger og sommetider prutter på hinanden. Det er klamt, I know.. Men det er bare ægte kærlighed!

tm

Jeg håber I kunne lide dagens interview og så håber jeg bare at I får den skønneste lørdag.
Og det kan måske virke påtaget at jeg altid skriver, at jeg håber I får en god dag, men det gør jeg. Jeg ved selv hvordan det er, når dage føles som helvede – og jeg håber bare at jer der læser med har en dejlig og positiv dag.

Husk at I også kan følge mig på Insta, lige her.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan påsætter du falske vipper