Mine kosttilskud: fokus på sund hud

Monday Update #35

Godmorgen og god mandag piger,

Er I friske, veludhvilede og klar til en ny uge? Det er jeg. Jeg har haft en skøn weekend, hvor jeg har fået slappet af, gjort rent, taget en masse IG-billeder og nydt mine nære mennesker.

THIS WEEK

  • Jeg forsætter i aktiveringen gennem jobcenteret – som stadig er virkelig fedt (ja, det synes jeg seriøst). Der er gratis kaffe og fede workshops om CV og ansøgninger – samt mulighed for at arbejde på sine egne projekter. Det falder altså i god jord hos mig.
  • Jeg skal ses med Nanna – vi har ikke set hinanden længe. Da min angst skyllede ind over mig i starten af året, havde jeg intet overskud. Men mit sociale overskud er tilbage og det betyder bare alverden for mig, for jeg elsker at være i selskab med mennesker! Særligt mennesker som Nanna, der har en god kerne. Kender I det? Når man bare kan fornemme at mennesker kommer fra et godt og rent sted.
  • Onsdag skal jeg til event med Eos på Dandy – men det ved I jo allerede 😉
  • Og så skal jeg nyde helligdagen på fredag, forhåbenligt sammen med Dennis. Vi styrter begge rundt for tiden, og vi er ikke gode til at prioritere tid med hinanden.

JEG TÆNKER PÅ

  • At Instagram seriøst giver mig livskvalitet. Jeg ved godt der er mange, der synes mediet er overfladisk og at det nærmest kan give folk mindreværds komplekser. Men jeg elsker bare dét medie. Jeg elsker at følge med hos andre, fordi det er så fedt at blive inspireret! Det er virkelig sjældent jeg bliver misundelig over ting jeg ser på Instagram – jeg bliver bare motiveret til at arbejde på at nå mine egne mål. Ja hej, er jeg lige en stor mandags kliché?? Bær over med en Insta-lover.
  • Hvor fantastisk det har været, at vejret har været SÅ godt! Det er jo slet ikke til at begribe. Indlæggets billede er fra fredag, hvor Dennis og jeg drak rosé med vores gode venner på en tagteresse og senere var ud og spise. Jeg føler slet ikke at det kan passe, at billedet er taget i Danmark.
  • Altså, ingen tvivl om at Junos kardemommesnurre er gode, men dem fra Hahnemanns Køkken er mindst lige så gode, hvis ikke bedre – og der er altså ikke kø, selvom det også er på Øbro 😉

fullsizerender-1

Læs eller genlæs: Mit kandidatbevis: en ny verden

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine kosttilskud: fokus på sund hud