Hvornår kopierer man hinanden?

To virkelig gode produkter fra Goodiebox

[Produkterne er modtaget som gave]

Hej piger,

Egenligt et kort lille indlæg i dag. Hver måned får jeg tilsendt en Goodiebox som PR-gave. Jeg har jo talt varmt om selve konceptet til jer før, så det vil jeg spare jer for i denne omgang. Jeg vil bare tippe jer om, at der i denne måneds Goodiebox er to vildt gode produkter med, som jeg allerede bruger for fuld skrue.

img_5458

  • Det første er en Equilibria Face Mist Toner fra Naobay. Det er en ansigtsmist med aloe vera, kamille og morgenfrue. Og jeg er fuldkommen vild med den. Det dufter dejligt og virker mildt på huden. Jeg bruger den primært som settingspray til min makeup, til at få min pudder til at sætte sig smukt og at få makeuppen til at holde længere. Når jeg ikke har makeup på, så bruger jeg den gerne som en kilde til at fugte huden, i løbet af dagen.
  • Det anden er en penselrenser fra Goodiebox’ eget mærke. Det er egenligt et super simpelt produkt, men ikke destomindre er det virkelig brugbart når du skal rense dine pensler. Normalt renser jeg mine pensler ved at bruge min håndflade – hvilket ærligtalt er lidt irriterende, fordi jeg skal have min hånd under vand lang tid af gangen (I know, freaking first world probs) – men med den her lille penselrenser kan jeg let rengøre penslerne, uden at få rynkede rosin-fingre og det er altså virkelig fedt i min optik.

Begge produkter er med i denne måneds Goodiebox. Køb den lige her.
Selve facemisten koster f.eks. lige omkring 100 kr. og Goodeiboxen koster 169 kr. og her får du altså syv produkter med, hvoraf fire af dem – blandet andet facemisten er fullsize. Så der er altså gode penge at spare.

Jeg undskylder desuden neglene på dette billede – Suz fikser dem på torsdag. Forfængeligheden længe leve 😉

Læs eller genlæs: Anne Lindfjeld farver mit hår

Nå, nok dullesnak for i dag – vi tales ved i morgen.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvornår kopierer man hinanden?