To virkelig gode produkter fra Goodiebox

De bedste løbe-sange: få energi til træningen

Hej piger,

Som I måske husker fra dette indlæg så er jeg begyndt at træne én gang om ugen. Dette er selvfølgelig kombineret med anden aktivitet i hverdagen, såsom at cykle til og fra arbejde og lange gåture med Eddie. Min fortrukne træning når vejret er godt, er uden tvivl løb eller yoga, som jeg kan lave i gården eller i min fars have. To meget forskellige træningsformer, men virkelig mine yndlings træningsformer og noget jeg altid vender tilbage til.

Når jeg skal løbe er det vigtigeste for mig, at jeg har noget god musik i ørerne, som kan få mig til at give den ekstra gas på min rute og glemme hvor hårdt det egenligt er at løbe (for ja, this girl er udfordret efter 500 meter). Jeg er en rigtig pop-tøs når det kommer til træningsmusik – musikken skal gerne få mig til at føle at jeg er til fest, inden i mit eget hoved (kender I det?). Hvis det ikke er pop så er der klart rock, der får min indre løber til at spæne afsted.

De her sange virker hver gang og er en fast del af mine løbeture.

Den bedste løbemusik

 1. Baynk – About Me
 2. Baynk – What You Need (Ft. NÏKA)
 3. Ariana Grande – Into You
 4. Chris Lake – Turn Off The Lights
 5. M22 ft. Medina – First Time
 6. Justin Timberlake, Chris Stapleton – Say Something
 7. Stupead – Let Me Know
 8. Justin Bieber, Skrillex, Diplo – Where Are Ü Know
 9. Justin Bieber, Ludacris – All Around The World
 10. Sweater Beats ft. Nicole Millar & Imad Royal – Better
 11. Take/Five – Tell Me
 12. Avicii – Levels
 13. Avicii, Rita Ora – Lonely Togehther 
 14. Nephew ft. L.O.C. – Hospital (Live)
 15. Red Hot Chili Peppers – Can’t Stop

Læs eller genlæs: 10 hurtige til Augusta Beyer

img_3936

Smid gerne jeres favorit træningssange til mig – jeg har altid brug for ny musik til at holde mig motiveret.

❤️A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

To virkelig gode produkter fra Goodiebox