10 hurtige til Gunilla Norgren

Guide til simpel contour og highlighter

Hej piger,

Så er det igen tid til en youtubevideo. Denne gang viser jeg jer, hvordan man laver en simpel, smuk og naturlig contour, først ved hjælp af cremeprodukter og derefter fremhævet med pudderprodukter. Jeg håber I kan lide videoen og at I kan bruge den til noget. I finder videoen under billedet og under videoen finder I links til alle de produkter, jeg har brugt.

img_5422

Hvis du kan lide videoen, må du meget gerne smutte ind og abonnere på min youtubekanal, lige her.

Produkter jeg har brugt

Læs eller genlæs: Sådan påsætter du falske vipper

God søndag!
A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Gunilla Norgren