Guide til simpel contour og highlighter

Monday Update #36

Jeg er simpelthen så glad, efter en dejlig forlænget weekend. Dagen i dag byder på arbejde og ellers en rolig aften med Dennis. Jeg håber også I har nydt weekenden, og er klar på en ny uge.

THIS WEEK

  • Skal jeg have fat i a-kassen, jeg ved nemlig hvad der skal ske med min jobsituation, så det skal jeg snakke med dem om – og så kan jeg også fortælle det til jer.
  • I morgen er det 14 år siden min mor døde. 1. Maj er altid en dag, der får mig til at savne hende uendeligt meget. Præcis som hendes fødselsdag. Lige nu har jeg det okay, men hvis jeg kender mig selv ret, så ændrer det sig i morgen. Savn og sorg er noget at det sværeste i den her verden.
  • Jeg skal have trænet i weekenden, så går jeg altså ind i tredje uge hvor jeg har fået trænet som jeg gerne ville – det er et kæmpe win for mig.
  • Skal jeg planlægge en struktur til de dage jeg arbejder hjemmefra, f.eks. på bloggen. Det nytter ikke noget, at jeg bruger den tid jeg skal bruge på at arbejde, på at stalke andres indhold og ikke lave noget selv – men det er bare svært, når der er så meget fedt indhold at kaste sig over.

Jeg tænker over ..

  • Hvor glad jeg er for mine nye negle!
  • Om I begynder at kunne fornemme min nye redigeringsstil på Insta – og om I kan lide den?
  • Om det virker påtaget når jeg snakker om angst. Jeg snakker jo meget om det, og jeg kan godt være bange for at det virker som om, at jeg snakker om det for at få opmærksomhed og det er det bestemt ikke – jeg ønsker virkelig, fra mit hjerte, at sætte fokus på det emne.
  • Jævnfør ovenstående, så er der flere der har kontaktet mig og fortalt mig, at de selv døjer med angst, hvilket er en skøn følelse – ikke fordi jeg ønsker at andre har angst, men fordi det understreger og beviser at man aldrig er alene.
  • Hvor irriterende det er, at min hud er sensitiv og at den reagerer negativt på sukker. Jeg elsker sukker og fastfood (ja, jeg bor på Østerbro, der er noget der ikke helt stemmer overens) – og min hud reagerer med det samme, når jeg spiser forkert. VIRKELIG irriterende.

img_5580

Læs eller genlæs: Mine yndlings podcast #2
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Guide til simpel contour og highlighter