14 år uden min mor

Derfor skal du skrive To-Do lister

Jeg lever næsten mit liv gennem To-Do lister og i dette indlæg, vil jeg give dig nogle grunde til, hvorfor du også burde gøre det. Det er ikke raketvidenskab, og I ved jo godt hvordan man laver To-Do lister, men har du nogensinde tænkt over, hvor nyttigt et redskab det kan være, for at få hverdagen til at hænge sammen? Hvis ikke, så er du kommet til det rette sted. Måske er det her lidt på grænsen af vigtig viden/ligegyldig info, men det er egenligt bare et tip til jer, som kunne bruge lidt ekstra struktur. I en hektisk hverdag, kan det være svært at overskue og huske alle ens gøremål. Derfor kan det give en utrolig ro og overblik, at skrive lister over de ting du skal nå i ugens forskellige dage, således at du ikke skal være bange for at glemme noget eller stresse over alt dét du skal huske.

img_5594

Derfor skal du skrive To-Do lister

 • For at få ro og overblik over hvilke gøremål du har i ugens forskellige dage.
 • For at undgå at misse aftaler.
 • For at slippe for at huske på alt du skal nå, i hovedet.
 • For at få et visuelt overblik over hvor meget du har udrettet i løbet af en dag.
 • For at få en mindre stresset hverdag, ved at skabe struktur over hvad du skal gøre hvornår.
 • For at arbejde mere effektivt. Sørg for at kom igennem alle to-do listens punkter, før du smider dig i sofaen. Så ved du, at du når det du gerne vil på den pågældende dag.

Sådan skriver jeg mine To-Do lister

Herunder ser I mine To-Do lister og ja, jeg er typen der skriver på min To-Do liste at jeg skal i bad (distræt much?).

 • Jeg skriver mine liste på mobilen under noter, så jeg altid har dem med mig. Uanset om jeg er på farten eller hjemme. Så kan jeg også slette punkterne løbende, hvilket virkelig er en tilfredsstillelse.
 • Jeg inddeler listerne i dage – som I kan se på billedet. Hvis der er noget jeg ikke når f.eks. lørdag, så sletter jeg punktet og rykker det til en anden dag, hvor det kan passe ind.
 • Jeg har altid lister klar til to-tre dage.
 • Jeg skriver i stikord, for hurtigt at danne mig et overblik, når jeg kigger på listerne.
 • Jeg skriver ikke punkterne i rækkefølge, men tilføjer dem blot som jeg husker dem. Jeg kunne dog godt tænke mig at skrive dem i rækkefølge.

skaermbillede-2018-04-28-kl-21-39-33

Læs eller genlæs: 10 ting jeg er blevet bedre til

Skriver du To-Do lister?
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

14 år uden min mor