Styrk dit hår indefra: Kosttilskud fra Wellvita

Pacifica Give Away: Naturlig pleje til dig

Hej piger,

Happy friyay! Hvad står jeres dag på? Smid rigtig gerne en kommentar, jeg er altid nysgerrig på hvad I går og laver.

Min fredag står på arbejde fra hjemmet. Så Eddie og jeg har teamet op med en god kop kaffe (kun til mig – tror I jeg giver min hund kaffe!?!?! Ej, skal nok styre mig). Dagens første gøremål er at lave dette indlæg til jer, for i dag er det GIVE AWAY tid! Yaaay – det er virkelig en af mine yndlings ting ved at være blogger – at kunne give jer lidt tilbage, med en lækker Give Away.

I dag kan du vinde dette fantastisk, lækre plejesæt fra Pacifica, bestående af en Coconut Probiotic ansigts creme, en Coconut Water Micellar Cleansing Toner og Coconut Underarm Deodorant Wipes. Præmien har en værdi á 537 kr. Under billedet kan du læse om produkterne, lige her kan du læse hvordan du deltager.

SÅDAN DELTAGER DU

img_5759

(Gaver) Nelge lavet af Le Suzette  –  Armbånd fra Anni Lu

Det vinder du

  • Coconut Probiotic ansigtscreme: Denne ansigtscreme kan både bruges som dag- og natcreme. Din hud kan være overbelastet/lide af “tømmermænd” blandt andet grundet stres, for lidt søvn eller forurening. Denne creme genopbygger din hud og virker dybt fugtgivende. Den er oliefri, hvilket er meget, meget vigtigt for min hud. Jeg reagerer stortset altid på produkter med olie i, ved at få mindre akne udbrud.
  • Coconut Water Micellar Cleansing Tonic: Micellar vand er en alt-i-en rens. Du påfører den blot på en vatrundel og fjerner al din makeup, både hud- og øjenmakeup. Den behøver ikke renses af med vand, så det er virkelig simpelt at rense ansigtet med den. Husker du at fjerne din makeup hver aften? Det gør jeg. Det er virkelig noget af det vigtigeste, når der kommer til at have en sund hud.
  • Coconut Underarm Deodorant Wipes: Okay girls, this is everything. Sååå, jeg er stor fan af trucker-badet, når man har travlt. I ved, lidt vand og sæbe under armene og så afsted. Yes, I’m fancy like that. De her wipes er så smarte – du tager bare en wipe under armen og så fjerner den svedlugten, samtidig med den tilfører den skønne kokosduft. Jeg er fan!

Læs eller genlæs: Favorit kropspleje og pleje på farten

Held og lykke til jer der vælger at deltage.
❤️A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Styrk dit hår indefra: Kosttilskud fra Wellvita