Pacifica Give Away: Naturlig pleje til dig

10 hurtige til Signe Kragh

Hej piger,

Lørdag er lig med inspiration og i dag skal I møde Signe Kragh. Det er anden gang jeg har en youtuber med i denne serie, og det bliver ikke sidste gang. Jeg er selv kæmpe youtube-seer, selvom jeg nok ikke er kernemålgruppen. Jeg elsker bare virkelig at se videoer – jeg vil langt hellere se videoer på youtube end jeg f.eks. vil se en film. En af dem jeg elsker at se med hos, på den danske youtubescene, er Signe. Hendes videoer er virkelig hyggelige og så virker hun bare så sød og naturlig på kamera (det er godt nok ikke alle der formår dét). Udover det, så har hun en humor der falder lige i min smag, f.eks. hendes video, hvor hun lever en uge i tøj købt på EBAY. Og på et lidt mere overfladisk plan er jeg fuldkommen vild med hendes smukke krøller! Gid jeg havde sådan nogle.

image2

FØLG SIGNES YOUTUBE OG INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Mit stjernetegn er vædderen, og hvis jeg skal være helt ærlig…. Så ved jeg intet om stjernetegn eller hvad deres betydning er. Engang imellem har min mor dog fortalt mig ugens horoskop, og det har vel passet meget godt.. Tror jeg hihi

2) Hvad laver du til dagligt?
Til dagligt arbejder jeg ved Nicehair.dk hvor jeg står for deres sociale medier, Instagram og Youtube. Det er jo bare pisse lækkert at have et fuldtidsjob med noget man brænder for!

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Concealer er vejen frem! Kan skjule den ledeste bums og de ondeste tømmermænd xD

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Det må blive “Heartbeat” med Childish Gambino, fordi den pludselig bare eskalerer fuldstændigt, og det er jeg ret vild med! (ps. Skru lidt ned for lyden hvis du vil lytte til den hehehe)

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Jeg vil ikke decideret sige at jeg er bange for det, men jeg synes det er super ærgerligt hvis folk får det indtryk. Er super åben over for at lære nye mennesker at kende, og det glæder mig når folk også vil lære mig at kende.

sk

6) Hvad er det sidste du har spist?
Sidder i øjeblikket med et bolsje i munden, gælder det? Ellers fik jeg lidt scrambled eggs med løg og tun til frokost :’)

7) Er du A eller B menneske?
Med et fuldtidsjob tillader det ikke at være B-menneske, derfor vil jeg betegne mig selv som A-menneske. Med undtagelse af weekenden, der vides det aldrig hvad der kommer til at ske! (Var nødsaget til at google mig frem til, hvad A og B menneske er – det er ikke noget jeg tænker så meget over til hverdag) 😛

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Jeg går rigtig meget på toilettet, maaaange gange. Sådan er livet med en tarmsygdom xD

9) Hvad er dit drømmekøb?
Hvis det var en realitet ville det være at købe mig frem til kuren til kræft, for derefter at få min mormor tilbage..

10) Hvornår er du lykkelig?
Jeg er lykkelig det sekund min kæreste træder ud af toget og omfavner mig. Vi bor 4,5 time fra hinanden i offentlig transport, så det bringer stor glæde at se ham igen. Derudover er jeg også lykkelig når jeg ved min familie har det godt og er glade <3

sk2

Jeg har faktisk haft Signes videoer kørende i baggrunden imens jeg har lavet dette indlæg, og hun er altså genialt online selskab.

Husk at I kan følge mig på Instagram lige her.
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pacifica Give Away: Naturlig pleje til dig