Monday Update #37

Bodymist m. 24K guld – SPF – og alt det andet gode

[Produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

Sommervejret har jo taget fuldkommen over – og selvom kalderen ikke siger sommer endnu, så er der vist ingen tvivl om, at det føles fuldkommen sådan.

I sidste uge fik jeg den skønneste pakke, fyldt med sommerlækkerier – og jeg vil lige dele et par af produkterne med jer, fordi de er super lækre.

img_5846

  • Madera Sun Screen: Jeg har sagt det før og jeg siger det gerne igen. Jeg dyrker ikke solbadning længere. Det tager for lang tid for mig at opbygge farve og jeg ønsker ikke at skade min hud – hverken ved at frembringe rynker eller at rissikerer dét der er langt værre. Derfor opholder jeg mig ikke i solen unødigt lang tid (jo, en halv time hist og her er dejligt) og jeg har altid et godt lag solcreme på. Denne fra Madera er lavet til ansigt og hænder, men kan også bruges på kroppen. Den er rig på antioxidanter, hvilket altid er et plus i din hudpleje.
  • Bioderma Hydrabio Eau de soin SPF 30: Hvis du ikke er glad for følelsen af creme på din hud, er der heldigivs andre gode alternativer til solbeskyttelse. F.eks. denne facemist fra Bioderma, der har en SPF på 30. Det er en fugtgivende mist, der hjælper med at bekæmpe tidlig aldring af huden (vigtigt – jeg er jo 25 og det er ikke for tidligt at begynder og tænkte på anti-age produkter) og så stimulerer den hudens evne til at bevare fugt i cellerne. Den føles let og frisk på huden.
  • James Read Gradual Tan H2O Illuminating Tan Mist Body: Hvis vi bliver i mist-genren, så er denne lille spray fra James Read et under. Det er en bodymist, der både indeholder 24 karat guld og har en selvbruner-effekt. Den tørrer hurtigt og giver en let tan, som du kan opbygge gradvist. Jeg elsker jo at tanne med mousse, men denne spray er lynhurtigt blevet et supplement som jeg bruger de dage jeg ikke tanner. Den giver desuden det smukkeste shine til huden.
  • James Read Gradual Tan H2O Tan Mist 30 ml: Endnu en skøn selvbruner-mist fra James Read. Denne er dog uden shimmer og er beregnet til ansigtet, ellers fungerer den som førnævnte. Jeg kan normalt ikke lide at bruge selvbruner i ansigtet, da jeg har en idé om at det vil tilstoppe mine porer (jeg aner ikke om det er tilfældet) – der er jeg mere tryg ved at bruge en mist.
  • Aurelia Probiotic Skincare Refine & Polish Miracle Balm 20ML: Jeg elsker(!!) hudpleje fra Aurelia. Deres Night Repair Serum redder min hud når den slår ud, og nu har jeg fundet endnu et fantastisk produkt derfra. Denne Miracle Balm kan både bruges som en øjeblikkelig eksfoliering – eller som en enzymmaske, hvis du lader den sidde i 5 minutter. Den irriterer ikke min sarte hud, men fjerner døde hudceller og giver min hud et boost.
  • Anni Lu armbånd: Som en rigtig fin gave, var der et lille armbånd med fra Anni Lu. Jeg har altid synes Anni Lu armbånd er så fine, men aldrig købt et. Jeg har haft det siddende på min arm siden jeg fik det.

img_5849

Kender/bruger du nogle af produkterne i forvejen, eller er det nogen du kunne finde på at prøve?
Læs eller genlæs: Palette Guide – Too Faced & Kat von D

Nyd solskinnet piger!
❤A

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #37