Bodymist m. 24K guld - SPF - og alt det andet gode

Mine gemte IG-billeder #5

Hej piger,

Som I måske har set i min Insta-storie, havde jeg et lille angstanfald i går. Det var ikke slemt, men det er selvfølgelig altid virkelig ubehageligt og de negativer tanker og angsten har stadig været tilstede i min krop og mit sind i dag. Her til aften hygger jeg om mig selv med mad, chokolade og youtube-videoer. Jeg fik lige lyst til at hoppe inden om med nogle af mine gemte Instagram billeder, for hvis der er noget der gør mig glad, så er det at blogge og at kigge på Instagram. Så det er den perfekte kombination for mig lige nu (og altid).

gy

LAUREN BULLEN

Hvis du skal følge én person på Instagram, så er det Lauren Bullen. Hendes billeder er magiske.

gc

CORNELIA GRIMSMO 

En person jeg næsten altid viser i disse indlæg er Cornelia Grimsmo – hun er virkelig en af mine favorit Instagrammere. Jeg kan ikke helt sætte ord på hvad det er jeg kan lide ved hende og hvorfor hun skiller sig ud i mine øjne. Jeg bliver bare virkelig draget af hendes indhold og inspireret. Jeg synes hun formår at skabe en helt unik følelse/stemning, gennem hendes visuelle formidling.

fa

FELICIA AVEKLEW

I huske måske at jeg til et eos-event? Til dette event var Felicia Aveklew med, og hun lavede nogle skønne læbelooks med eos-produkter. Jeg kendte hende ikke før, men efter eventen fulgte jeg hende med det samme, og jeg kan ikke få nok af hende. Jeg synes hun er så smuk, at jeg har svært ved at forstå det.

bbl

BUCKET LIST BUMS

Altså .. jeg gemmer jo billeder for at få inspiration, men lige i øjeblikket gemmer jeg mange billeder jeg aldrig kommer til at tage, bare fordi de er så smukke.

jc

JAMES CHARLES

James Charles er en af mine absolut yndlings youtubere i øjeblikket. Altså, igen – jeg kommer aldrig til at genskabe Ariana-looket, men billedet med pommes og en milshake, det burde være inden for rækkevidde 😉

Læs eller genlæs: Mine gemte IG-billeder #4

Hvis du følger en fed Insta-profil, så del dem lige med mig i kommentarfeltet.
God aften til jer skønne mennesker.
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bodymist m. 24K guld - SPF - og alt det andet gode