Gucci taske eller psykologforløb?

Sådan vokser du dine ben hjemme: bløde sommerstænger

[Reklame for Pearl Wax]

Hej piger,

I dag vil jeg vise jer hvordan I kan vokse ben hjemme – det er super let og simpelt, og et godt alternativ til at barbere ben. Sandheden er den, at this girl har hår der vokser med lynets hast. Jeg kan barbere mine ben om morgenen i badet, og om aftenen kan jeg mærke hårstubbe igen – det er et neverending projekt. Derfor har jeg besluttet mig for, at jeg vil vokse mine ben, henover sommeren. For det tager tid at holde hårvæksten nede og vi er jo alle nogle travle damer – så hvem kan ikke bruge glatte og lækre sommerben, i et par uger?

img_5802

Jeg har testet Pearl Wax, som er et simpelt og effektivt produkt, til hjemmevoksning. Via denne lille billedeserie kan I se hvordan det virker.

facetune_05-05-2018-17-04-25

Du starter med at smelte voksperlerne i beholderen, på fuld varme. Jeg havde placeret mig på et tæppe, med min computer så jeg kunne følge den lille videoguide, til anvendelsen af produktet. Det tager 5-10 minutter for perlerne af smelte. Herefter skal du sætte varme ned til “Mid”.

img_5809

Når voksen er smeltet, tager du en smule på din hånd, for at sikre dig at produktet har den rette temperatur, inden du begynder at vokse benene.

img_5813

Kom et godt lag voks på benet, og vent i 20-60 sekunder mens det tørrer.

img_5819

Derefter hiver du voksen af, og kommer et nyt lag på et andet sted. Hvis alle hår ikke kommer af første gang, kan du vokse det samme sted igen eller bevæge dig videre.

Jeg er virkelig tilfreds med produktet og jeg er sikker på, at det kommer til at være en god ven for mig, denne sommer. Der er særligt tre fordele, som jeg ser ved dette produkt.

  1. Du slipper for at barbere ben – det var jeg allerede inde på i starten af indlægget. Når du vokser dine ben, rives hårene op med roden, derfor tager det længere tid for dem at komme frem, end hvis du blot skærer dem af på overfladen, med en skraber.
  2. Jeg har aldrig vokset ben før, så jeg troede faktisk det ville være virkelig svært, men det er det ikke. Jeg så introduktionsvideoen og var derefter good to go. Det overraskede mig virkelig.
  3. Det kan være en hyggelig stund for dig. Jeg elsker selv at skabe en hjemme-spa følelse. F.eks. med ansigtsmasker eller lange bade. Forestil dig lige at tage en skøn maske på, sidde i solen med en god kop kaffe, dit yndlings podcast og så vokse ben. Det er da en perfekt måde at lade op fra hverdagens stres og jag.

RABATKODE

Hvis du selv har lyst til at prøve produktet, kan du med min rabatkode: AMALIE20, få 20% rabat på deres hjemmeside, som du finder lige her.

Når du har vokset dine ben, kan du med fordel tjekke min selvbruner guide ud – så er du fuldkommen sommerklar.

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gucci taske eller psykologforløb?