Sådan vokser du dine ben hjemme: bløde sommerstænger

10 hurtige til Nelle Noell

Hej piger,

I ugens udgave af ’10 hurtige til ..’ skal I møde Nelle Noell. Nelle er et menneske der har en helt særlig plads i mit hjerte. Da min angst bragede afsted, i starten af året, trådte Nelle til og hjalp mig. Jeg rakte ud og hun greb mig – selvom vores relation var meget ny. Jeg tænker tit på, hvor taknemmelig jeg er for at Nelle var der for mig, netop dér – hun lærte mig utroligt meget, både om mig selv og om livet generelt. Nelle er et magisk menneske, det tror jeg, at alle der kommer tæt på hende ved – og jeg vil vove at påstå, at man også kan fornemme det gennem hendes blog. Udover at være det skønne væsen hun er, er hun også utrolig dygtigt til det hun laver. Nelle er makeupartist og har en utrolig stor viden om makeup og hudpleje, der er derfor en unik viden bag hendes ord, når hun deler tips og tricks på sin blog. Hendes tilstedeværelse på de sociale medier emmer af hendes gode energi.

skaermbillede-2018-05-10-kl-20-21-27

FØLG NELLES BLOG, INSTAGRAM OG YOUTUBE

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
– Skytten – Ja jeg er enormt meget skytte i stort set alt, især den distræte del ;0)

2) Hvad laver du til dagligt?
– Jeg blogger, instagrammer, laver workshops, podcast og skønhedsartikler, så stort set alt med content.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
– At mindske stress, og sove minimum 7,5 time hver nat. Begge dele gør enormt stor forskel på din hud, både nu og her, men især på sigt.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
– Dermot Kennedy – Moments Passed (Mike Dean Remix/Audio). Sangen er nok hvad nogen vil kalde for lidt depressive, men samtidig også meget dybtfølt og stærk I teksten. Dette remix af sangen gør den lidt mere edgy og blød – synes jeg ;0)

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
– Ja, det kan jeg godt være når jeg møder nye mennesker. Specielt fordi jeg ret tit får kommentaren ”Ej du virker slet ikke som en blogger”. Det siger selvfølgelig mere om andres fordomme end om hvem jeg er, men det er stadig ikke et fedt udgangspunkt.

nn

6) Hvad er det sidste du har spist?
– Chia grød på kokosmælk.

7) Er du A eller B menneske?
– Kæmpe B menneske. Sover gerne 10 timer hver nat.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
– Meditere, spiser morgenmad og nusser min kat Emma.

9) Hvad er dit drømmekøb?
– Lige nu er det et kolonihavehus, med en stor have.

10) Hvornår er du lykkelig?
– Godt spørgsmål. Det må være når jeg føler mig i harmoni med mig selv, mine værdier og min vej i livet.

nn2

Jeg håber I nød at lære Nelle lidt bedre at kende – jeg synes hun er fantastisk.

Husk at I kan følge mig på Instagram, lige her.
❤A

2 kommentarer

 • Jeg smådrømmer også altid lidt, om en kolonihave. Åh. Godt, jeg har fået altan.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Uh ja, altan er vigtigt når man bor i lejlighed – har selv to, men de er desværre meget små!
   Knus.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sådan vokser du dine ben hjemme: bløde sommerstænger