Monday Update #38

Følelsen af mig: elixir de bombe

“Boom, there it is, the very moment when without hesitation, you just go for what you want.”

[Parfumen er modtaget som gave]

Jeg har fundet en parfume, det beskriver en af de følelser jeg elsker mest, i denne verden. Den følelse hvor al tvivl og usikkerhed er sat til side og du går efter dit mål, 100%. Det er en følelse af at være tilstede i et moment, hvor du ser alting klart og hvor du ved, hvad du skal gøre for at opnå det du vil.

Det er en følelse jeg oplever med jævne mellemrum, det er en følelse der holder mig kørende og de momenter hvor den følelse opstår, kan give mig drive til at arbejde hårdt lang tid efter. Kender du den følelse?

Parfumen er fra 27 87 og hedder elixir de bombe. På deres hjemmeside skriver de:

“A scent is the subtlest expression of personality and a highly intimate decision when choosing it. It says a lot about who we are, how we feel or how we want to be perceived by others.”

Og jeg er simpelthen så enig. Parfume er en unik måde at udtrykke sin personlighed, på en utrolig sanselig måde. Denne parfume, beskriver en side af mig, som jeg elsker og som jeg gerne vil huske jeg besidder; for nogle gange virker hverdagen og arbejdet hårdt – men lige nu, hvor jeg dufter til parfumen og skriver dette indlæg, bliver jeg mindet om den ild og passion jeg har, for at opnå mine mål. Dén vil jeg aldrig glemme.

img_6039facetune_11-05-2018-16-38-17 facetune_11-05-2018-16-42-41

Læs eller genlæs: Hvornår kopierer man hinanden?
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #38