Følelsen af mig: elixir de bombe

10 ting jeg ikke tør

Hej piger,

Jeg har altid været en bangebuks – så længe jeg kan huske har jeg været nervøs, haft katastrofetanker (det har alle mennesker, hos mig fylder de bare en del) og bekymret mig om, ja, stortset alt. Så her er et lille udpluk af de ting jeg ikke tør (eller som gør mig nervøs).

  1. At flyve. Jeg er virkelig flyskræk, og jeg har kun fløjet fire gange i mit liv. Det er noget af det værste jeg ved. Altså, jeg er ikke bange for selve følelsen af f.eks. at lette og lande, jeg er bange for at flyet styrter. Sååå .. bilferier til mig, tak. Jeg håber dog, at jeg kan komme over den angst en dag.
  2. At sove alene hjemme. Jeg HADER når Dennis er afsted med hockey, og jeg skal sove alene. Jeg har gjort det et par gange, men jeg gør alt for at undgå det. Jeg tager allerhelst hjem til min far og sover – sammen med Eddie selvfølgelig.
  3. At være ude på altaner. Jeg er virkelig højdeskræk og jeg er bange for at jeg, eller andre, lige pludselig falder ud over altanen. Så jeg har virkelig også nerver på, når andre mennesker er ude på altaner.
  4. At se gysere/uhyggelige film – jeg kan ikke sove i flere dage. Jeg skal heller ikke se youtube-videoer om alt for uhyggelige konspirationsteorier. Det kan mine nerver ikke klare.
  5. At køre i bil med gear (ej, den tæller ikke helt mere). Jeg er nemlig ved at lære at køre med gear. Jeg har haft kørekort siden jeg var 19 år, og jeg har kun kørt med automatgear, men dét er jeg i fuld gang med at ændre. Jeg er bare så bange for at gå ud i et kryds – jeg får helt hjertebanken, bare ved tanken.
  6. At spille spil der involverer ånder – let’s just not go there.
  7. At gå alene når det er mørkt – altså, jeg gør det, men jeg er på ingen måde tryg. Jeg har ikke tal på hvor mange gange jeg er løbet fra bussen og hjem til min lejlighed, hvis jeg er sent hjemme.
  8. At prøve det gyldne tårn i Tivoli, eller alle andre forlystelser i den vildere ende. Det “vildeste” jeg tør at prøve, er den gamle rutsjebane ..
  9. At sende live på Instagram. Altså jeg vil rigtig gerne, for jeg synes det er virkelig hyggeligt – men jeg synes også det er lidt akavet – men jeg skal bare lige tage mig mod til.
  10. At rejse alene – det ville jeg aldrig i mit liv turde. Jeg ville være så utryg og bange. Også selvom det bare var en forlænget weekend.

img_6132

Ærligttalt, nogengange tør jeg sgu ikke engang at være alene med mine tanker – så I kan nok fornemme, at jeg er lidt af en bangebuks, men det er også helt i orden, for sådan er jeg. Dét er jo en del af mig, der er med til at gøre mig til den jeg er.

Forsæt rigtig gerne listen i kommentarfeltet, så føler jeg mig måske ikke som verdens største kylling 😉

Læs eller genlæs: 10 ting jeg er dårlig til (læg lige mærke til at punkt nr. 6 blev til virkelighed.)

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Følelsen af mig: elixir de bombe