10 hurtige til Emil Olsen

Min blog blev hacket

Okay, jeg ved ikke om hacket er det helt rigtige ord – men jeg har været ude for en meget underlig oplevelse, i forhold til min gamle blog.

Indtil sommeren 2017, gik min blog under domænet: voresboble.dk. Domænet blev oprettet i 2011 og navnet kom sig af, at bloggen blev oprettet af Simone og jeg. Vi er bedste veninder, det har vi været i 12 år – og vi har altid været i vores egne lille boble, når vi var sammen. I 2012, stoppede Simone med at være en del af bloggen, men jeg fastholdt navnet, fordi det havde denne særlige betydning.

Nå, men jeg trængte til noget nyt i 2017 – bloggen begyndte at udvikle sig, jeg tog den mere seriøst og jeg ville have at den skulle afspejle mig. Selvom jeg elskede navnet Vores Boble, klingede det også lidt barnligt i mine ører og jeg synes ikke længere at det stemte, med det jeg gerne ville udtrykke. Jeg vil nemlig gerne signalere at bloggen her, er et udsnit af mig. I skal kende mig; Amalie Brohus og ikke et brand eller et navn. Jeg ved ikke om det giver mening for jer, men det giver mening for mig. Da jeg skiftede domænenavn til amaliebrohus.dk, blev domænet voresboble.dk ledigt.

For en månedstid siden skete der noget meget mærkeligt. Jeg klikkede ind på mit gamle domæne ved et tilfælde, og her fik jeg er chok.

Domænet var blevet taget i brug igen (hvilket jo er fint), men det mærkelige var, at mine gamle indlæg, lå på bloggen – altså rigtigt gamle indlæg, der var skrevet flere år tilbage. Udover det, så var mine personlige informationer ændret – se f.eks. Screenshottet herunder, det er mig der har skrevet teksten, men nogen har ændret Simones navn til Marie, Dennis navn til Erik og Eddies navn til Filip.

skaermbillede-2018-03-25-kl-19-50-23

Jeg synes virkelig det var underligt, og ubehageligt. Udover det, var der udgivet indlæg om erotiske hjælpemidler, som jeg bestemt ikke havde lyst til skulle ligge sammen med mit gamle indhold. Der lå blandt andet et meget personligt indlæg om min mor.

Jeg har fået kontakt til én, der kender dem der har domænet og hun har sørget for alt er slettet nu. Jeg er virkelig glad og taknemmelig for at hun kunne hjælpe mig, for jeg var faktisk ret ked af det – de ting jeg udgiver på min blog er jo personlige, altså jeg ved godt at alle kan læse det og i princippet kopiere det – men det er jo ikke bare ord, det er en del af mig – de ord jeg skriver betyder noget for mig.

Nu er alt i den skønneste orden igen, jeg tænkte bare jeg ville dele historien med jer, fordi det simpelthen var så mærkeligt. Det var måske et lidt random indlæg, men det er faktisk fyldt ret meget for mig og jeg er virkelig glad for at det har løst sig.

Jeg håber I får nydt solskinnet i dag!

Læs eller genlæs: Hvad jeg spiser på en dag
❤A

2 kommentarer

 • Hej Amailie,

  Jeg er udsat for det samme, hvordan fandt du ud af hvem der ejer det nye domæne?

  / Liselotte

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hej søde du,

   Ej hvor er det mærkeligt! Jamen det indlæg der skrev om erotiske virkemidler, linkede til en sexshop, så jeg gik ind på shoppens hjemmeside og skrev til en mail, hvor jeg kom i kontakt med én, der kendte til dét indlæg og sørge for at mit indhold blev slettet fra det nye domæne.

   Stort knus.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Emil Olsen