Derfor fik jeg angst #1

Tre produkter til smuk hud

Hej piger,

Fra den ene yderlighed til den anden, fra gårsdagens personlige indlæg – direkte over til lidt dullesnak, men det er sådan jeg bedst kan lide det. Sådan er livet jo! Det går fra store kriser, til materielle glæder, til fantastisk lykke og indre ro. Det byder simpelthen på så meget forskelligt, og i dag byder denne lille del af internettet på lidt hudpleje tips.

img_6376

Der er mange tips og tricks til smuk hud – og nogle hjælper bedre end andre. Både når det kommer til kostråd og decideret hudpleje. Jeg har for nylig brugt tre produkter, som giver rigtig positiv, hurtig og synlig effekt på min hud. De ligger på hvert sit pleje-niveau; en maske, en creme(primer) og en BB cream. Billeder af produkterne finder du under beskrivelsen.

  • Peel-off maske fra Boscia: Jeg har aldrig været specielt glad for peel-off masker, indtil jeg prøvede denne. Den er mild og skånsom mod huden, samtidig med, at den er effektiv. Jeg kan se en forskel på min hud med det samme, når jeg har haft den på. Den bliver lysnet og perfektioneret, den er derfor virkelig god som en maske om morgenen, inden du skal lægge makeup (hvis du altså har tid til at have en maske på om morgenen). Den skal tørre i 30 minutter inden du kan pille den af.
  • Dewy Effect Cream (primer) fra Erborian: Denne creme er jeg virkelig vild med. Den giver en intensiv fugt og øjeblikkelig glød til huden. Det er en creme, men jeg synes faktisk også den fungerer rigtig godt som primer under din makeup – det er sådan jeg bruger den.
  • BB Drops fra Erborian: Nogle skønne BB dråber, du kan blande i din dagcreme eller påfører som et lag for sig, for en mere dækkende effekt. Dråberne indeholder Ginseng, som har en utroligt plejende effekt på huden. Ginseng er en rod, der er kendt for sin unikke pleje af kroppens indre, og som også har vist sig effektiv i pleje af hudens ydre. Ginseng omtales også som den himmelske rod – så dét kan jo ikke være helt dårligt.

img_6471 img_6480

Læs mere: Sådan påsætter du falske vipper

A

2 kommentarer

  • Jeg har ikke prøvet nogle af de tre produkter, men kunne rigtig godt tænke mig at prøve primeren fra Erborian 🙂

    /Louise

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor fik jeg angst #1