Tre produkter til smuk hud

Vil du skrive et indlæg på min blog?

Hej piger,

I tirsdags skrev jeg et meget personligt indlæg, her på bloggen. Nogle gange kan det virke grænseoverskridende at udgive den slags indlæg – men den følelse jeg inderst inde står tilbage med er en følelse af lettelse. Det er en måde at lette mig hjerte og få luft for mine tanker og at give slip, på det der gør ondt. Jeg tror på, at når vi deler vores tanker med hinanden, så bliver det lettere at håndtere. Vi skal ikke sidde alene med angst, sorg, depression, OCD, spiseforstyrrelser, selvskade eller andet i den dur. Jeg har dette frirum, min blog, hvor jeg kan dele ud af det der gør ondt og få bearbejdet sorg og angst gennem tekst – det er rigtig rart at kunne gøre det. Derfor vil jeg rigtig gerne give jer mulighed for at udgive indlæg, her på min blog, hvor I kan dele jeres historier om livets svære sider.

Sådan vil det foregå

  1. Du sender mig en mail på: amalie_brohus@hotmail.com og fortæller at du har lyst til at dele en historie fra dit liv. Jeg sender dig nogle retningslinjer i forhold til billeder og længde.
  2. Derefter aftaler vi hvornår indlægget skal udgives, så du har en deadline.
  3. Indlægget kan være anonymt hvis du ønsker, men ellers kan du fremstå med navn og evt. link til Instagram eller blog/youtube, hvis du har dét.

Jeg er spændt på om nogle af jer kunne have lyst til at dele jeres fortællinger.
I er også velkomne til at skrive mig en privatbesked på Instagram, hvis det virker mere overskueligt – så tager vi den derfra.

img_6465

Billede af moment i rolig lykke. I mandags, i Torvehallerne, i selskab med Simone – verdens bedste veninde, der forstår mig og altid er der for mig. Som kender til alle mine dystre og irrationelle tanker og stadig tager mig seriøst.

Læs eller genlæs: Min angst
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tre produkter til smuk hud