Vil du skrive et indlæg på min blog?

10 hurtige til Louise Persson

Hej piger,

I dag skal I møde en sand energibombe – fyldt med positive budskaber og som ikke er bange for at berøre mere personlige emner. Louise er personlig træner og fuldkommen skøn. Vi kender hinanden gennem fælles venner og jeg har altid været vild med Louise og hendes selskab. Hun er en pige med meget på hjertet, som ikke holder sig tilbage for f.eks. at fortælle åbent om sin brystoperation, eksamensangst eller livet generelt. Derudover er hun altid klar med gode tips til hvordan du holder dig sund i hverdagen og giver den gas til træningen. Louise er en mindre blogger, som jeg synes gør dét virkelig godt og som inspirerer mig. I min optik handler det ikke om hvor mange følgere man har, men om at udgive godt og meningsfyldt indhold og dét gør hun uden tvivl!

33035535_10156777755657871_5004916881698586624_n

FØLG LOUISES BLOG OG INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Mit stjernetegn er tyr, og jeg er typen, som ikke kan lade være med at kigge i bladene, når der står noget om mit stjernetegn. Jeg vil sige, at jeg helt sikkert er handlekraftig og til tider stædig, som tyren kan være 😉

2) Hvad laver du til dagligt?
Jeg går på Copenhagen Business School, hvor jeg studerer erhvervsøkonomi og psykologi. Udover det, arbejder jeg i en rekrutteringsvirksomhed som assistent og har nogle enkelte timer i en kantine, hvor jeg ofte agere som tjener i arrangementer eller laver lækre bagels. Og når tiden er til det, kører jeg personlig træning og kostvejledningsforløb. Hov hov ikke forglemme at jeg free-time blogger ved siden af. Til den interesserede blogger jeg om at føle sig bedre tilpas i egen krop gennem accept, træning og ved eftertanke, som er erfaret gennem uddannelse som personlig træning og min psykologiske tænkning fra min nuværende uddannelse.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Hvis du er typen, der ikke kan lade være med at pille i dine fine vipper, så skal du bruge Flase lash Superstar fra L’Oréal Paris. Det er en mascara, der både giver lange vipper og får dig til at stoppe med at pille i vipperne. Det er helt perfekt for en som for mig.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Alt hvad Little Mix laver, de er virkelig en god favorit i øjeblikket. Men jeg er nu også ret hooked på Youngblood – 5 Seconds of Summer.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Nej, det er jeg ikke, men jeg er generelt også meget ærlig. Altså jeg er typen, der ikke er bange for at vise en kæmpe næsebums på min story. Så overfladisk? Nej, det synes jeg ikke. De folk, som har skrevet til mig (6-7 stykker, så ikke en hel masse, men alligevel!), som ikke kender mig, har alligevel et indtryk af, at jeg er en meget naturlig og ærlig person og ikke er bange for at vise det – og det må jeg give dem ret i.

lp

6) Hvad er det sidste du har spist?
Det var aftensmad hos min veninde, som lige har født den lækreste lille baby, som jeg skal være moster til. Men tilbage til emnet: det sidste jeg spiste var kylling, pasta, salat (spinat, granatæble, peberfrugt) og flute til – og selvfølgelig med smør til flutet.

7) Er du A eller B menneske?
Jeg er i fuld sving med bachelorskrivningen, så jeg er blevet et A-menneske, som vågner kl. 5.40 af sig selv.. Men det er forhåbentlig bare en periode, jeg vil nok nærmere sige, at jeg – under normale omstændigheder – er en mellemting mellem A og B menneske.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Jeg skulle lige tænke over det, men der er jo ingen tvivl nu, hvor jeg fandt frem til det. Det jeg gør hver dag er at grine. Jeg elsker at grine, og jeg er også typen, der er let til grin, hvorfor jeg ofte beskrives som en meget glad person. Latter igangsætter glæde, og jeg er stor fan af glæde og gode dage!

9) Hvad er dit drømmekøb?
Åh jeg drømmer faktisk ikke om noget specifikt, jeg glæder mig mere til at komme ud i arbejde og ikke tænke over om, jeg nu har råd til det ene eller det andet. Men hvis jeg skal sætte ord på, hvordan et fremtidigt drømmekøb kunne se ud, så vil det være vores nabolejlighed, så vi kan udbygge vores nuværende lejlighed til den dobbelte størrelse og lave et stort køkken og et større walk-in closet. Men lige nu tror jeg, at et drømmekøb uden tvivl vil være en hundehvalp, men jeg har desværre ikke tiden til det. Men det kommer til at ske en dag, når tiden er til det!

10) Hvornår er du lykkelig?
Jeg har forskellige øjeblikke, hvor jeg er lykkelig. Det kan være så simpelt som efter en træning eller et øjeblik med min kæreste. Men en sikker vinder til et lykkeligt jeg er helt sikkert at rejse. Det giver fornyet energi til sjæl og krop, og det er indbegrebet af at være lykkelig for mig.

lp2

Jeg håber at I nød at lære Louise lidt bedre at kende. Nu kender jeg jo hendes skønne energi i virkeligheden, men jeg synes også den skinner tydeligt igennem, i hendes svar her.

Husk at I også kan følge mig på min Instagram.
God lørdag!

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vil du skrive et indlæg på min blog?