10 hurtige til Louise Persson

Pak med mig til sommerhus

Hej piger,

Jeg har jo været i sommerhus i denne weekend og det har simpelthen været den bedste tur, i verdens dejligeste selskab. I torsdag, inden jeg skulle afsted, filmede jeg en lille video til jer, hvor jeg gennemgår alt hvad jeg har pakket til turen.

Det er ingen hemmelighed, at jeg hader at pakke – men ikke desto mindre, fik jeg samlet de mest essentielle ting til en sommerhus tur (to overnatninger) og lidt ekstra.

Videoen finder I lige her, og under dén finder I den fulde pakkeliste.

Husk at I rigtig gerne må abonnere på min youtubekanal, så bliver jeg virkelig glad.

Fuld pakkeliste

Her er det hurtige overblik, til dig der ikke orker at høre på mig plapre i tolv minutter. Jeg synes nu at videoen er ret hyggelig (hivs jeg selv skal sige det) – det kan være du kan bruge den, en dag hvor du selv skal pakke – så kan jeg underholde dig imens. Jeg har ikke skrevet tingene i rækkefølge, men det hele er listet.

OBS. Produkter der er modtaget i gave er markeret med kursiv.

Puha, det var så den lange liste. Jeg fik faktisk brugt alt tøjet, og næææsten alt den pleje jeg havde slæbt med – selvom Dennis kiggede noget skævt til mig, da jeg havde proppet én kuffert og én stor taske ved siden af.

Læs eller genlæs: Derfor fik jeg angst #1

Er du god til at pakke?
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Louise Persson