Pak med mig til sommerhus

Monday Update #40

Hej piger,

Puha, en ny uge er startet – jeg føler, at tiden går virkelig hurtigt, i øjeblikket. Så hurtigt at jeg næsten ikke kan følge med. Jeg har haft den skønneste weekend i sommerhus med Dennis og vores venner – det så I måske på min Instagram storie? Normalt går mine weekender også med at få ordnet lidt arbejde, så det skal ikke være nogen hemmelighed at jeg føler mig lidt presset, fordi jeg har misset tid, jeg normalt ville bruge på at forberede indlæg, redigere billeder og videoer – men sådan er det og jeg skal også huske at leve mit liv, uden at kigge ind i en skærm konstant.

THIS WEEK

  • Skal jeg muligvis til Distortion – jeg kan dog godt være lidt nervøs, for jeg synes det er mange mennesker samlet på ét sted. Er der nogen af jer der skal afsted?
  • Skal jeg synge sommerkoncert med mit kor – det glæde jeg mig til. Der er nogle virkelig smukke sange på programmet. Jeg skal f.eks. synge denne sang sammen med fire af de andre piger. Det er en sang der rør mig på et dybt og eksistentielt plan. Jeg græder ofte når jeg synger den, fordi den sætter ord på følelser der ellers kan være svære at definere.
  • Skal jeg til endnu en workshop med Bloggers Delight – denne gang om videoproduktion. Sidste uges workshop var virkelig spændende, så jeg glæder mig meget til endnu én.
  • Skal jeg finde lidt tid til mig selv og til at koble ordenligt af. Det trænger jeg virkelig til, jeg synes som sagt at jeg har haft travlt de sidste par uger.

Jeg tænker på ..

  • At jeg virkelig gerne vil være bedre til at tale engelsk. Jeg er egenligt meget god til engelsk, men jeg falder ofte over ordene når jeg bare skal tale frit. Så Dennis og jeg har aftalt at vi vil øve os herhjemme. Så én gang i ugen, vil vi tage en aften hvor vi kun må snakke engelsk til hinanden. Vi gjorde det sidste tirsdag og det var virkelig en god øvelse.
  • Hvor vanedannende Paradise Hotel er. Dennis og jeg ser i øjeblikket sæson 5 på Viaplay – den med Jon, Line-Sofie og Gleager. Åh! Alle de minder og hvor har meget ændret sig siden da, især moden!
  • Om det er det rette at skrive de meget personlige indlæg – altså det er dét jo, for jeg synes det er så vigtigt at snakke om de svære ting, men jeg kan også være bange for om I synes jeg er for meget. Jeg får dog altid kun positiv feedback fra jer, så jeg skal nok bare lære at ligge den selvkritik fra mig.
  • At jeg stadig mangler sommertøj ..
  • At jeg virkelig godt gad have lagt mit horoskop professionelt – hvis nogen af jer har prøvet dét, må I rigtig gerne smide en kommentar eller sender mig en DM på Instagram. Jeg vil virkelig gerne høre mere.

img_6495

KJOLEHALSKÆDE

Læs eller genlæs: De bedste løbesange: få energi til træningen
Jeg håber den nye uge vil behandle jer pænt.
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Pak med mig til sommerhus