Monday Update #40

5 Dulle favoritter: produkter til hurtig pleje

[Produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

Hvordan er jeres tirsdag? Jeg håber den er god. Min uge er stadig lidt på hovedet og jeg har travlt på arbejdet, men dét skal man jo ikke klage over, det er altid godt at have noget at lave.

I dag skal vi kigge på 5 lækre produkter, der går lige i mit dulle-hjerte. Det er pleje du kan have med på farten og produkter der gør dig ekstra skøn (husk nu lige, at du altid er skøn, præcis som du er!)

Store & bløde læber

Jeg elsker store og lækre læber – jeg ville faktisk gerne have lidt restylane i mine læber, men jeg tør ikke helt at gøre det. Indtil jeg en dag får sprunget ud i det, så er jeg virkelig glad for, at jeg har fundet en god lip plummer, der virker. Den plummer jeg bruger er fra deCURE. Den er blevet et must i min skønhedsrutine, og jeg tager den altid på, lige inden jeg går ud af døren om morgenen.

Amalie Brohus deCURE lips

På dette billede har jeg lige taget min lip plummer på, og som I måske kan se, så er mine læber fugtede og med et smukt shine. Jeg tror ikke at I kan se, at de er større på billedet, man kan dog se det i virkeligheden og det er tydeligt at mærke, at ingredienserne arbejder aktivt med læberne, så de svulmer op, uden det bliver for voldsomt.

deCURE blog billede

Til pleje af læberne er jeg fuldkommen vild med eos-produkterne, som jeg også skrev om i dette indlæg. Jeg har altid en eos-læbepomade med i tasken og i øjeblikket skifter jeg mellem de to I ser på billedet herunder. Den blå er med kølende og plejende kamille og den grønne er med dybt fugtende aloe vera – begge varianter indeholder desuden sheasmør og antioxidanter.

Gele negle med glimmer

Lækre og sunde negle

Som I ser på billedet med læbepomaderne (og helt sikkert allerede ved), så får jeg altid fikset mine negle af den sødeste og dygtigeste Suzette. Følg med hos hende lige her. Suzette laver de smukkeste negle. Hun er så dygtig til sit håndværk og knivskarp! Denne gang gik vi med et lidt mere vovet look, end hvad jeg plejer. Resultatet blev utroligt sommerligt og ikke mindst fantastisk smukt. Jeg kan slet ikke undvære at få lavet negle – det giver mig så meget glæde og livskvalitet at det halve kunne være nok. Husk nu at forkæle jer selv, med de små ting!

img_6206

Dét sidste produkt jeg vil slå et slag for, i denne omgang, er den skønne og plejende negleolie fra CND. Suzette har altid anbefalet mig at bruge den, for at pleje neglene, så de produkter hun bruger holder længere, på neglende. Du kan sagtens bruge olien, selvom du ikke får lavet negle professionelt. Den fugter og plejer neglene i dybden, med en unik kombination af olier – blandt andet mandelolie, jojobaolie og E-vitamin. Den er fuldkommen uundværelig for mine negle og jeg bruger den minimum tre gange om dagen. Find negleolien lige her.

img_7018

Det var alt hvad jeg havde til jer i denne omgang piger.
Nyd dagen.
A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #40