5 tips: Sådan arbejder jeg struktureret hjemmefra

De 2 bedste hjemme-træninger

Hej piger,

Som I måske husker fra dette indlæg, er jeg begyndt at træne én gang om ugen. Det vigtigeste for mig er ikke at piske mig selv og træne benhårdt – been there, done that. Jeg ønsker at have en aktiv hverdag, gå lange ture med Eddie, cykle når jeg bevæger mig fra A til B og at tilføje en smule træning, for at styrke min krop.

De tre træningsformer jeg trækker på i øjeblikket er løb, yoga og pilates. Løb foregår selvsagt ikke i hjemmet, men er stadig utroligt overskueligt, fordi der bare handler om at komme ud af døren og at sætte det ene ben foran det andet. Så yoga og pilates er det jeg dyrker, når jeg har lyst til træning i hjemmet, eller i gården.

img_7101

De bedste yoga videoer

For mig er hjemmetræning bedst, når jeg har en video at støtte mig til. På den måde slipper jeg får at tage stilling hvad mit program skal bestå af. Jeg kan blot finde en video, som jeg synes lyder tiltalende, og trykke play. Min favorit yoga-youtuber er Yoga with Adriene. Hendes videoer har en utrolig positiv og afslappet stemning, selvom de sagtens kan være hårde. Når jeg laver hendes videoer sammensætter jeg 1-3 videoer, så jeg træner mellem en halv time og en time. I sidste weekend faldt valget på disse to, som Dennis og jeg lavede sammen, i sommerhus-haven.


Ømme muskler med POP Pilates

Hvis du ikke kender skønne Cassey Ho som står bag kanalen blogilates, så er det på tide. Hun er fantastisk! Hun laver de fedeste pilates-videoer og hun har den skønneste energi. Hendes videoer er virkeligt hårde, men også korte. Jeg træner max 30 minutter, når jeg vælger hendes videoer. Hendes videoer der desuden altid sjove og hun er god til at motiverer en, bag skærmen. Prøv denne sammensætning af videoer, og jeg lover dig, du vil være øm i morgen! Den sidste mave-video, kunne jeg ikke gennemfører helt.Så disse to seje damer får en kæmpe anbefaling herfra. Jeg bruger Cassey når jeg har brug for virkelig at brænde krudt af og Adriene når jeg har brug for at komme ordenligt ned i min krop og få en dyb kontakt til den. Jeg kan kun anbefale dig at kigge rundt på deres kanaler og lave de videoer der tiltaler dig. Jeg er altid glad, når jeg har trænet med dem.

Kender du dem i forvejen og har du allerede prøvet nogle af deres videoer?
Hvis du er helt ny i deres verden, så fortæl mig rigtig gerne hvad du synes!

Læs eller genlæs: De bedste løbesange: få energi til træningen

❤️A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tips: Sådan arbejder jeg struktureret hjemmefra