De 2 bedste hjemme-træninger

10 hurtige til Karen Ziefeldt

Hej piger,

I dag skal I møde en pige, der har en ganske særlig plads i mit hjerte. Jeg har kun kendt Karen siden februar i år, men det er helt vildt, hvordan vi er blevet forbundet. Jeg mødte Karen i en helsekostbutik, da min angst var allerværst. Hun ekspederede mig og vi fik en god snak, hvor vi virkelig klikkede. Karen er altså en ny person i mit liv, men af en eller anden årsag, virker det som om, at vi altid har kendt hinanden. Karen er en skøn pige og jeg kan kun anbefale jer, at tjekke hendes blog og sociale medier ud, for hun er noget helt særligt.

skaermbillede-2018-05-31-kl-15-07-37

FØLG KARENS BLOG OG INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Mit stjernetegn er Fisken, og ja, jeg er ret meget fisk på flere forskellige områder. 😀 Det er ikke fordi, jeg lever mit liv efter, hvad der ’står i stjernene’, men jeg tror uden tvivl på, at der er noget om det.

2) Hvad laver du til dagligt?
Uhh, jeg laver flere forskellige ting. Jeg blogger, laver konsulentarbejde igennem min egen virksomhed, arbejder i Helsam og som model. Så altså lidt af et mix, der heldigvis giver mere mening, end det umiddelbart lyder til. 😀

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
At få nok søvn (helst otte timer hver nat, for mit vedkommende i hvert fald), at mindske stress så meget som muligt og så ikke mindst at få en MASSE gode olier indefra, da de smører huden og gør den blød, fugtig og lækker at se på.

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Lige nu er det ’Softer Still’ af Atlas Bound. Jeg eelsker at lytte til musik og kan næsten forbinde enhver sang med en periode eller event, der har været i mit liv.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Hmm, godt spørgsmål. Jeg vil gerne sige nej, men det sker, at jeg til tider får tanken. Dog er det vigtigste for mig, at jeg ved med mig selv, og at dem tæt på mig ved, at jeg IKKE er overfladisk. Det er SÅ let at dømme folk på sociale medier, men vi bør virkelig lade være, for det gavner hverken os selv eller dem omkring os.

kz

6) Hvad er det sidste du har spist?
Tærte med spinat, asparges og kylling, som min mor havde lavet – og det smagte såå godt.

7) Er du A eller B menneske?
Jeg er helt klart A-menneske, eller dvs. sige, at det er det, jeg bedst kan lide – altså at stå tidligt op. Dog kan jeg have perioder, hvor jeg kommer (alt for) sent i seng, hvor jeg så bare er nødt til at sove dét længere. Jeg skal jo have mine otte timer. 😉

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Mediterer, minder mig selv på fem gode ting, der er sket i løbet af dagen, og så laver jeg altid et eller andet aktivt; går tur, dyrker yoga, danser eller noget helt fjerde. Det er enormt vigtigt for mig at bruge min krop og få mig rørt.

9) Hvad er dit drømmekøb?
Uhh, den er svær. Det er nemlig sjældent, at der er noget, jeg bare MÅ eje. Til gengæld elsker jeg oplevelser, så som ferier, restaurantbesøg etc., og det er vel også en slags køb.

10) Hvornår er du lykkelig?
Godt spørgsmål. Kort sagt er jeg lykkelig, når jeg føler indre ro. Selvfølgelig er der er masse ydre faktorer, der gør, at jeg føler lykke – så som øjeblikke med min kæreste, når jeg griner med mine veninder eller gør noget godt for et andet menneske, men noget af det vigtigste for mig er at mærke, at jeg har indre ro, selv når den ydre situation ikke spiller fuldstændig perfekt – og det sker jo altså engang i mellem…

kz2

Kender I det, når man bare møder et menneske og det føles helt rigtigt? Sådan har det været med mit møde og venskab med Karen. Det er fantastisk hvordan livet former sig, helt uventet og meningsfyldt, på samme tid.

Husk at I kan følge mig på Instagram.

Rigtig god dag til jer!
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De 2 bedste hjemme-træninger