10 hurtige til Karen Ziefeldt

3 trin til naturlig glød uden sol

[Produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

I ved jo, at jeg er svært glad for selvbruner. Særligt nu når vejret er så godt og man viser lidt mere hud. St. Tropez har lanceret to nye produkter, der er utroligt lette på huden og giver dig en smuk og naturlig glød. Disse to nye tanning-produkter er oplagte til dig, der ikke har meget erfaring med selvbruner eller bare ønsker en selvbruner, der netop giver en naturlig glød. Jeg elsker en selvbruner, der gør mig virkelig brun – men let’s face it, det er lettere at lave fejl, når man bruger en selvbruner der er meget intens. De to nye produkter er en vandbaseret mousse og en facemist.

Deres nye mousse er som sagt vandbaseret. Vandet er fra grøn mandarin og moussen indeholder desuden ekstrakt fra tropisk hibiscusblomster. Derudover indeholder den Pentavin, som giver langvarig fugt. Den har en helt fantastisk duft – den dufter af sol og sommer, af søde og tropiske frugter. I kender måske den normale selvbruner-lugt, som ikke er specielt lækker, den her duft er altså helt anderledes. Farven fremtræder efter 4-8 timer, og efterlader ikke pletter på tøj eller sengetøj, da den ikke indeholder guidefarve.

Den nye facemist indeholder også grøn mandarin vand og hibiscusblomsterekstrakt. Formlen er utrolig let på huden og indeholder desuden hyaluronsyre og Pentavitin, som giver huden en dyb fugt og ungdommelig glød (hvem kan ikke bruge det). Misten fordeles med lange strøg, henover ansigtet og kan både bruges som primer, inden din makeup – eller til at opfriske makeuppen i løbet af dagen.

33990848_10215877943479629_4921021769382363136_n

3 trin til naturlig glød

  1. Plej din hud før du påfører selvbruner. Sørg for at din hud er eksfolieret, barberet (hvis du gør det) og fugtet, inden du påfører selvbruneren. Det er det vigtigeste, hvis du vil have et flot og naturligt resultat, uanset hvilken selvbruner du bruger. Læs f.eks. min selvbrunerguide, her.
  2. Påfør selvbruner mousse på kroppen, med en påføringshandske. Det vigtigeste for at opnå et jævnt resultat når du skal påfører din selvbruner, er at du anvender en påføringshandske, da den hjælper dig med at fordele produktet, så du ikke laver striber.
  3. Brug ikke den samme handske til ansigt og krop – jeg bruger aldrig den handske jeg har brugt på kroppen, i ansigtet. Faktisk bruger jeg slet ikke handske i ansigtet da jeg bruger den nye selvbruner facemist. Dette er både fordi misten indeholder ingredienser der er meget gavnlige for huden og fordi man undgår bakterier, da produktet sprayes på ansigtet og derfor ikke er i kontakt med dine/andre bakterier.

Dette er tre simple, men effektive trin/råd, som jeg altid selv bruger, når jeg tager selvbruner på. Særligt eksfolieringen er vigtigt, da den sørger for at din selvbruner ligger sig jævnt på kroppen og ikke skaller af.

34268732_10215878154724910_6986523395168927744_n

Jeg håber I får en dejlig og solfyldt søndag.
Hvis I har lyst til at følge med på min Instagram, bliver jeg virkelig glad!

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Karen Ziefeldt