3 trin til naturlig glød uden sol

Monday Update #41

Hej piger,

Fik I nydt det dejlige vejr i weekenden? Hvor fantastisk ville det ikke være, hvis det forsatte hele sommeren? Indtil videre har jeg ikke de store udlandsplaner, udover Berlin, så det ville passer mig perfekt med dette vejr, i mine ferieuger.

THIS WEEK

 • Skal jeg ses med Simone! Vi ses normalt hver uge, men hun har været på ferie (tænk at hun kunne tillade sig at rejse fra mig!!) så vi har undværet hinanden i over en uge. Nu glæder jeg mig virkelig til at se hende.
 • Skal jeg til den sidste workshop med Bloggers Delight og Google – den omhandler de sociale mediers algoritmer. Det er virkelig et interesseområde for mig. Både fordi jeg selv har bloggen og min Instagram, men også fordi jeg er ansat som Social Media Consultant (uh, fancy engelsk titel) – så det er virkelig vigtigt for mig, at være opdateret på de nyeste tendenser og altid tilegne mig viden omkring de forskellige medier.
 • Jeg skal spise en masse vandmelon!
 • På lørdag skal jeg ud og spise med min nærmeste familie (Far, søster og drengene). Vi skal spise på Brdr. Price og jeg glæder mig helt vildt til at smage deres mad.
 • Jeg skal lave yoga og pilates i stuen, med åben altan dør og forhåbenligt en let brise. Det er simpelthen den dejligeste form for træning, i denne varme. Bare tanken om at løbe en tur giver mig kvalme lige pt.

Jeg tænker på ..

 • Hvor fantastisk havet er. Lørdagaften var Dennis og jeg nede og tage en dukkert på Svanemølle Stranden, og selvom vandet var koldt, er der intet som følelsen, når man får hele kroppen og hovedet under det friske vand. Det er som om saltvand er beroligende og helende, på mange niveauer. Jeg ved ikke om I kan følge mig i den tanke?
 • Hvor usundt jeg spiser. Engang var jeg virkelig hardcore, når det kom til kost – men nu, puha – det er en helt anden historie. Jeg kører sukker og junkfood ned i stride strømme. Hvis du har et godt råd til at bryde den dårlige cirkel, så smid det endelig i kommentarfeltet. Help a sister out!
 • Hvor stort et ansvar det er at være hundeejer. Eddie betyder virkelig alverden for mig, men hold nu op hvor er der meget arbejde til tider – særligt angående koordinering. Hvis både Dennis og jeg har været på arbejde hele dagen, så kan Eddie ikke efterlades alene om aftenen. Det sætter begrænsninger, men han er det hele værd. Hvis du går og overvejer, at få hund, så spørg dig selv, om du kan være der 100% for din hund. Jeg kan virkelig få dårlig samvittighed overfor Eddie, hvis jeg synes han har været for meget alene. Det skær i mit hjerte. Jeg tør slet ikke tænke på, hvordan koordineringen skal gå op, når vi engang får børn.
 • At jeg ikke har haft angst de sidste par uger. Okay, der har da været et par tanker eller to, men det har været mere til den eksistentielle side, såsom tanker om døden og meningen med livet, men decideret angst, har jeg ikke haft. Lige nu virker angsten så fjern, men noget af det vigtigeste for mig er, at accepterer og forstå, at den kan komme igen når som helst, og det er også helt okay, selvom det er virkelig hårdt.

34342573_10215887584520649_6551788798332633088_n

Læs eller genlæs: Vil du skrive et indlæg på min blog

Rigtig god mandag piger – jeg håber jeres uge starter med en dejlig og mild energi.
❤A

2 kommentarer

 • Prøv deres friterede kyllingeskind – det er en skæg forret og med fantastisk dip.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Uh, det lyder spændende – det kan sagtens være jeg tager den 😀

   Knus, A.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 trin til naturlig glød uden sol