Monday Update #41

Mine gemte IG-billeder #6

Hej piger,

Jeg har en ret mærkelig dag i dag – det er nok fordi jeg har menstruation. Mine hormoner kører rundt i kroppen, jeg er træt og ked af det og jeg orker intet. Dagen startede ellers rigtig godt, med morgenmad hos Dennis’ forældre og senere en god kop kaffe med Simone, men nu er jeg bare mut og ked af det. Det er nok meget godt, at jeg har en dag hvor jeg arbejder hjemme. Så desværre tjekker jeg ikke ind med verdens bedste energi, i dag. Den gode energi må vi (ja, jeg trækker åbenbart jer med ned i sølet) finde andre steder – derfor tænkte jeg, at vi skulle kigge på de IG-billeder jeg har gemt på det sidste.

ab

ANDREA BADENDYCK

Jeg gemte det første billede, fordi jeg fik af vide, at det lignede mig og Eddie – det var et kompliment mit ego virkelig godt kunne lide. Og så begyndte jeg at følge Andrea derefter, fordi hun er virkelig fin – og tager flotte billeder med klare farver.

wc

WOLFIECINDY

st

SPECIALTATTS

Ja, jeg vil gerne snart have en ny tatovering – men det må blive efter sommeren.

tpg

THE PSYCHE GUIDE

sk

SILKE KRISTENSEN

Jeg synes Silke fanger en helt fantastisk sommerstemning, i de her billeder. Hvis I ikke allerede følger hende, så synes jeg I skal tjekke hende ud. Hun er en utrolig sød og smuk pige.

Læs eller genlæs: Mine gemte IG-billeder #5

Jeg blev faktisk i bedre humør af at lave det her indlæg og kigge på de forskellige billeder – det er dét jeg elsker ved Instagram, det er virkelig et frirum for mig.
Husk at I kan følge mig på Instagram lige her.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #41