Mine gemte IG-billeder #6

Sådan plejer jeg mit hår

[Produkterne er modtaget i gave]

Hej piger,

I dag skal det handle om pleje af lokkerne. Jeg føler at alt på min krop skriger efter pleje, i den her varme – min hud går amok, mine negle knækker og mit hår er tørt. Jeg tænker, at jeg ikke kan være den eneste der står i den situation, derfor vil jeg vise jer hvilke produkter jeg bruger til at pleje mit hår i varmen. Jeg tror virkelig at min krop skal vende sig til varmen og at jeg skal blive lidt bedre til at drikke nok vand i løbet af en dag.

Pleje med argan olie

Jeg bruger denne argan oil-serie fra OGX. Det er en serie, som blødgør mit hår og styrker det, så det ikke knækker og ikke laver frizz (kender I det, når håret nærmest bliver kruset!? Åh, jeg hader det!) Under billedet finder I uddybende informationer om de forskellige produkter.

img_7473

 • Argan oil shampoo: Jeg tænker ikke, at jeg behøver at gå i dybden med, hvornår jeg bruger shampooen og balsammen. Shampooen består selvfølgelig af argan olie og er derudover fyldt med med E-vitamin og antioxidanter. Dette er med til at styrke håret (særligt spidserne) og samtidig beskyttes håret mod UV-stråler. Shampooen giver mit hår en naturlig fylde og er virkelig lækker at arbejde ind i håret.
 • Argan oil balsam: Balsammen indeholder de samme nærende ingredienser som shampooen. Den efterlader håret blødt, men uden det bliver fedtet. Mit hår kan godt reagere negativt på balsammer der er for ‘tunge’ og derved se fedtet ud – men denne balsam fungerer virkelig godt til mit hår. Jeg vil btw. beskrive mit hår som normalt/tørt/fladt – så kan I sammenligne med jeres eget.
 • Argan weightless dry oil: Olien bruger jeg i mit hår, når det er vådt og jeg skal redde det. Olien er ‘let’ og fedter heller ikke håret (derfor er jeg virkelig glad for denne serie). Jeg bruger et pump og fordeler den først i mine spidser og kører resterne igennem hele håret – dette skal du ikke gøre hvis du har tendens til fedtet hår, men kun hvis du har normalt/tørt hår, ligesom jeg.

Det er første gang jeg har testet produkter fra OGX og jeg er, som I kan læse, virkelig begejstret for dem. Priserne er også rigtig fine – alle produkterne koster 89,95 kr., så det er til at overkomme.

Læs eller genlæs: Styrk dit hår indefra: Kosttilskud fra Wellvita
A

3 kommentarer

 • Charlotte

  Er det der ægte argan olie, ved du det, for den lyder lækker.
  Jeg bruger nemlig denne olie normalt, og jeg kan se, at den er dyre, end den du bruger 🙂
  https://shop.cosmos-co.eu/da/ansigt-c-12/argan-olie-3-x-100-ml-p-4

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Argan olie står anført som ingrediens, så det går jeg stærkt ud fra 🙂
   Der er dog også andre olier i produktet, måske derfor det er billigere.
   KH. A

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Charlotte

   Oki hvilke andre olier er der i den? Kan du se det?
   Jeg vil gerne vide det, før jeg bestiller den hihi

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mine gemte IG-billeder #6