Monday Update #42

SURPRISE KANDIDAT-FEST: MIN VILDESTE DAG

Hvis I bare følger lidt med hos mig, kan det næppe være gået jeres næse fordi, at der blev holdt surprise-fest for mig, i weekenden. Som jeg har skrevet både på Instagram og i gårsdagens indlæg, er jeg fuldkommen overvældet og beæret over at have sådan nogle skønne mennesker i mit liv. Festen blev afholdt for at fejre at jeg er blevet kandidat og jeg tænker at jeg lige vil tage jer med på rejsen, fra min side. Det er en af de største oplevelser i mit liv, og jeg er simpelthen så glad og taknemmelig.

Jeg blev kandidat – men havde intet overskud

Da jeg afleverede mit speciale i slutningen af januar, var det med rystende hænder. Ikke fordi jeg var nervøs over at aflevere, men fordi jeg var fuldkommen ramt af angst. Jeg kunne ikke sove, jeg kunne ikke spise, jeg kunne ikke være i min egen krop, og jeg skulle bare have den opgave sendt afsted! Da jeg en måned efter kunne logge ind og se at min karakter var et 10-tal, var jeg uendeligt stolt, men jeg havde intet overskud til at fejre det. Jeg var så ked af det i de efterfølgende måneder, grundet min angst. Jeg havde på ingen måde mulighed for at stable en fest på benene, når jeg dårligt nok kunne få mig selv til at hænge sammen. I de seneste måneder har tanken om at holde en fest strejfet mig, jeg vil  gerne fejre at jeg er blevet Cand.mag, det bliver man jo kun én gang i livet, men jeg har stadig ikke haft overskuddet.

“Vi skal spise frokost på Brd. Price”

I starten af maj-måned, fortalte min søster mig at hendes kæreste havde vundet et gavekort til en frokost på Brd. Price og at han ville invitere os, min far og Dennis med. Hun fortalte at der var lang ventetid, så vi nok allerede skulle finde datoen nu – så jeg skrev ind i min kalender at d. 9/6 kl. 13.30, skulle vi ud og spise, alle sammen. Jeg glædede mig helt vildt og min søster snakkede om at vi skulle være fine og tage billeder til Instagram, så vi skulle sørge for at have noget flot tøj på. Dennis og Sesse (min søster) aftalte at vi skulle køre hjem til min far først, og sætte Eddie af ved vores moster, så hun kunne passe ham, mens vi var ude og spise. Jeg synes det var en dårlig plan, for Eddie kan sagtens være alene og det var lidt noget rod, at vi først skulle køre hjem til min far, for derefter at køre ud og spise – men nu havde de planlagt det sådan, så jeg gad ikke at blande mig yderligere.

SURPRISE

På selve dagen havde jeg den mest afslappede morgen, jeg glædede mig til at skulle ud og spise frokost med min familie, men jeg stressede på min måde, da jeg ikke anede hvad der ventede mig. Jeg kunne heller ikke mærke noget på Dennis. Kl. 12.00 kørte vi hjem til min moster for sætte Eddie af, og kl. 12.30 gik vi ind ad døren hos min far. Hos min far kommer man først ind i en lille entré og jeg råbte “Hej” og min søster råbte “Hej tilbage” – jeg fattede ingen mistanke. Og da jeg åbnede entrédøren troede jeg ikke mine egne øjne. Min fars stue var fyldt med mine venner og familie. Jeg forstod intet – jeg var fuldkommen i chok. Det var først da jeg så mine kollegaer, at jeg med sikkerhed vidste af overraskelsen var for mig. Jeg troede ikke mine egne øjne og jeg var helt rundt på gulvet. Mit hjerte hamrede og jeg var bare fyldt op med lykke. Alle var der! Og de mennesker jeg savnede, var inviteret, men forhindret i at komme. Se min reaktion i mine højdepunkter på Instagram. Der var tænkt på den mindste deltaje og min søster og hendes veninde Suphattra havde lavet det vildeste mad; popcorn vendt i hvid chokolade, veganske kanelsnegle, pølsehørn, Gin & Tonic gelly-shots i citronbåde, frugt skåret ud på smukkestevis og sat på pinde. Haven var pyntet op med store folie-balloner som dannede ordet “KANDIAT” (fordi det ene ‘D’ var fløjet væk) og der var en enhjørningballon. Der var et fotohjørne og jeg fik gaver i massevis, simpelthen så flotte gaver fra mine venner og familie. Af min far, søster og hendes kæreste fik jeg en Gucci taske!! (Som I kan se på billedet herunder) og af Dennis fik jeg et på Gucci slippers med perler, som jeg har ønsket mig virkelig, virkelig længe. De skal desværre byttes da de var for små, men I får dem at se, når jeg har fået det rigtige par. Jeg var i chok hele dagen og dagen efter – jeg græd flere gange søndag og mandag, fordi jeg var (og er) så glad og overvældet.

UENDELIGT TAKNEMMELIG

Fra at starte et år, med en uendelig hård kamp mod angsten og en kamp for at færdiggøre mit speciale, trods angsten, står jeg den dag i dag og er fyldt op af kærlighed og lykke. Jeg er SÅ taknemmelig. Jeg har simpelthen de bedste mennesker i mit liv, min søster der får hele idéen, min far der selv ville hade at få en surprise, min eneste ene, Dennis og min skønne svoger Nico. Sesses veninder, mine egne veninder og venner, og min familie. De mennesker der var tilstede den dag, betyder så meget for mig og jeg forstår slet ikke, at de har gjort det her for mig. Jeg troede ikke at jeg skulle fejre min kandidat og jeg tænkte egneligt heller ikke at det var noget særligt, som sådan – men nu føler jeg mig så glad og stolt! Jeg kan skrive herfra og til tiden slutter, hvor taknemmelig jeg er – men jeg har næsten ikke flere ord. Jeg sidder bare her og bobler af lykke, over at jeg har mennesker, der har ville give mig den oplevelse. TAK!!

Min elskede lillesøster og jeg.

Min eneste ene og helt store kærlighed!

Min bedste veninde.

De smukkeste negle lavet af verdens dygtigeste negleteknikker Le Suzette.

De lækreste drikkevarer! Aperol er uden tvivl min yndlings sommerdrink.

Candyfloss og et bord af uendelig lækkerier.

Min helt fantastiske Gucci-taske (så nu har jeg både Gucci-taske og psykolog-forløb).

Læs eller genlæs: Gucci taske eller psykologforløb

Det er virkelig en utrolig fantastisk dag og jeg er simpelthen glad, helt ind i sjælen!
❤A

4 kommentarer

 • Isabella

  Hej søde Amalie!!
  Stort tillykke og sikke nogle dejlige mennesker du har omkring dig.
  Jeg starter selv snart på uni og har planer om at gå hele vejen, som dig, og få mig en kandidatgrad. Jeg glæder mig helt vildt til at begynde, da det er noget nyt, som man interesserer sig for. Jeg tænkte på, om du kunne skrive et indlæg om, hvordan det er at gå på uni – hvordan er det anerledes fra gymnasiet, er man delt op i klasser, er der kun foredrag og få timer, er det svært at finde en studiegruppe, er det hårdt at læse på uni, kommer niveauet bag på en, hvor meget energi lægger man i forberedelsen og hvilke tanker der end kunne strejfe en, som ikke kender til det nye univers og blot kommer direkte fra gymnasiet 🤔

  Jeg har længe tænkt på, nu hvor du er færdig med din kandidat og hele studiet, samt dig og Dennis har været sammen i mange år – hvad skal der ske for jer, har I planer om børn?

  Endnu engang tillykke – sikke en dejlig dag!!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hej søde Isabella,

   Tusinde tak for din kommentar og lykønskning, hvor er du sød! <3
   Jeg vil rigtig gerne svare på alle dine spørgsmål, men jeg vil starte med at sige at det virkelig er forskelligt fra studie til studie. Jeg har jo læst dansk på Københavns Universitet, der har man et hold (som er det du normalt ville kalde for en klasse), med dem har man holdundervisning og så er der forelæsninger for alle danskstuderende på en årgang.
   Jeg har aldrig brugt studiegrupper, men brugt mine veninder fra studiet – men jeg vil skyde på at I vil blive inddelt i studiegrupper til at starte med, eller selv blive bedt om at inddele jer.

   På dansk studiet har jeg minimum haft 6 timers undervisning og max. 12 timer om ugen – så der er rigtig meget selvstudie, og ja det kan være virkelig hårdt at læse, så man skal holde fast i sig selv. Så man ligger meget energi i det, eller det gjorde jeg i hver fald.

   Jeg synes ikke niveauet kommer bag på én, de ved jo godt at du kommer direkte fra gymnasiet eller sabbatår, så de ved godt at du er kommet for at lærer og niveauet er derefter. Jeg håber det var svar på dine spørgsmål. Hvad skal du selv læse?

   Dennis og jeg skal helt sikkert have børn, men det bliver ikke lige nu – det ligger højst sandsynligt et par år ude i fremtiden, men vi nærmer os da og tanken er ikke fjern. 🙂

   Stort knus!

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Isabella

   Hej igen,
   Tak for dit svar!! Ja det varierer naturligvis, men det var dejligt at høre lidt om det – jeg er meget spændt på at starte. Jeg skal læse erhvervsøkonomi HA efter sommerferien ☺️

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hej igen,

   Det var da så lidt. Kunne forestille mig at erhvervsøkonomi har en noget anden struktur end dansk – jeg håber du får den skønneste studiestart! 🙂
   Knus.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #42