10 hurtige til Mette Høgh

Smuk, fugtet og sund hud

Hej piger,

I dag tjekker jeg ind med en anbefaling lige fra hjertet. De af jer der har læst med længe, ved at jeg virkelig har kæmpet med akne og uren hud længe. Jeg har heldigvis ikke akne mere, hvilket jeg er virkelig glad for, men jeg har stadig uren hud. Jeg tager aldrig ud af døren uden makeup, fordi jeg stadig har mange urenheder og en generel rødmen i min hud.

Da jeg havde akne var jeg virkelig ked af det, for det var rigtig slemt og jeg skammede mig meget over min hud. Da min hud var værst, faldt jeg over Sund Hud på facebook. At booke min første tid hos skønne Shirley, som er kvinden bag, er det bedste jeg har gjort for min hud – det har jeg også fortalt før.

Shirley laver biopeelinger, som er en naturlig behandling, der undersøtter hudens egen fornyelsesproces, hvor hudcellerne gendannes hurtigere og produktionen af collagen stimuleres. Ved biopeelingen fjernes døde hudceller og huden fremstår fornyet, blødgjort og gennemfugtet. Biopeeling er virkelig god til mange ting – den er både god til at mindske urenheder og hjælper virkelig hvis man har akne, den reducerer ar og giver en glat og ensartet hud.

Efter en biopeeling er din hud hverken rød eller irriteret og du kan sagtens påføre makeup lige efter en behandling. Derfor kan det være en rigtig god idé at få en biopeeling, inden du skal ud f.eks. til en fest eller måske en date, hvor din hud gerne må tage sig ud, fra sin bedste side.

Min hud har drillet meget på det seneste, jeg har fået mange små bumser og generelt en lidt grovere struktur og det er simpelthen så irriterende. I går skulle Dennis og jeg spise sammen med nogle af vores venner og have nogle drinks, derfor havde jeg lyst til at min hud skulle være på sit flotteste, så jeg brugte en lille del af lørdagen på at få en biopeeling. Når man har fået en biopeeling og huden er blevet gennemfugtet, kan man nemlig ligge en virkelig smuk makeup – jeg har taget et billede før og efter min biopeeling, så I kan se hvordan makeuppen ligger.

Billederne er ikke redigerede, så I kan få det bedste indtryk af min hud.

EFTER BIOPEELING

Efter biopeelingen er min hud helt blød og gennemfugtet. Makeuppen er let at påføre og ligger sig smukt på huden. Jeg tror også I kan se det på billederne, at det er som om makeuppen er ‘smeltet’ godt ind i huden. På billederne herunder kan I se hvordan min hud så ud, inden biopeelingen. På dette billede har jeg fuld makeup på, så selvfølgelig har hele mit ansigt to meget forskellige udtryk, men prøv at fokuser på huden og hvordan den ser ud.

FØR BIOPEELING

Til sammenligning er her billederne jeg tog inden biopeelingen. Min hud er mere tør og ujævn her, så min makeup ligger ikke nær så godt på huden. Jeg håber I kan se hvad jeg mener via billederne og ellers kan jeg kun anbefale jer selv at prøve en biopeeling, da det virkelig er en helt fantastisk behandling og det giver huden et helt unikt boost.

Du kan booke tid lige her.

Det er simpelthen så hårdt at kæmpe med huden og Shirley ved virkelig hvad hun laver – så derfor kan jeg kun give min varmeste anbefaling af hende – hun har gjort en kæmpe forskel for min hud og for mit liv generelt.

Læs eller genlæs: Mine kosttilskud: Fokus på sund hud

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Mette Høgh