Smuk, fugtet og sund hud

Monday Update #43

Hej piger,

Jeg nyder virkelig at have ferie og at være sammen med Dennis. Jeg er blevet fuldkommen overvældet af træthed, og jeg tror ærlig talt at det er fordi, det er lang tid siden jeg virkelig har holdt fri. Ugen byder på de skønneste planer, som jeg vil dele med jer lige her.

THIS WEEK

  • Skal jeg til to events. I morgen står den på cocktails med Richmond & Finch – mine yndlings  mobilcovere, de lancerer en ny powerbank, som jeg glæder mig til at høre mere om og på torsdag holder AMAZE sommerfest, hvor der kommer en masse skønne blogpiger, som jeg glæder mig til at se.
  • Dennis og jeg har en overnatning i Ystad på onsdag – uuuh, det bliver simpelthen så skønt. Der er ingen tvivl om at vi nyder at slappe af hjemme i lejligheden, men det bliver også dejligt lige at komme lidt væk og virkelig nyde hinanden i de dejligeste og mest afslappede oplevelser. Ystad Saltsjöbad er et af de mest fantastiske steder jeg nogensinde har besøgt.
  • På lørdag skal Simone og jeg til BEYONCÉ KONCERT!!!! OMG! Det bliver vores tredje koncert med Queen B, på kun fem år! Det er jo for vildt. Vi har altid været kæmpe Beyoncé fans og jeg elsker bare at vi deler disse koncertoplevelser sammen, det så unikt!
  • På søndag har Dennis og jeg årsdag – og så har vi været sammen i otte år! Det er jo for vildt – jeg forstår slet ikke, at vi har været sammen så længe, og på den anden side kan jeg ikke forstå, at vi ikke har kendt hinanden hele livet, for det føles sådan. Jeg er så taknemmelig for ham, han er bare mit menneske, han kender mig ud og ind og elsker mig stadig – det er en ubeskrivelig følelse at have den nærvær med et andet menneske, gennem otte år!

Jeg tænker på ..

  • At jeg næsten altid bliver virkelig træt, når jeg har ferie. Det er som om at jeg bare kører i et virkelig højt tempo i hverdagen, og så når jeg har ferie siger min krop fra, den tvinger mig til at slappe af og lade op, hvilket jo faktisk er ret fint, når man tænker over det.
  • Hvor meget is man kan nå at spise på en uge – jeg tænker målet må været at spise minimum én om dagen, når man har ferie.
  • At kombinationen af hvidt sengetøj og en stor hang til selvbruner er rigtig dårlig. Min side af sengen er fuldkommen orange herhjemme og Dennis er ret træt af det – men jeg kan jo ikke gøre for, at jeg er født bleg!?
  • Hvor mærkeligt, rart og vildt det er, at være stoppet til psykolog. Min sidste gang var i tirsdags, men jeg føler egenligt at det her punkt fortjener et helt indlæg i sig selv.
  • Hvor meget fed respons jeg fik på indlægget omkring krop. Det er ikke et emne jeg har berørt specielt meget før – primært fordi jeg  er priviligeret, da min krop på mange måder er inde for normen og derfor kan usikkerheden hurtigt virke latterlig. Der var flere af jer der meldte tilbage at I kunne lide indlægget og det betyder bare så meget for mig – den slags feedback sidder i mig længe efter. Det er bestemt ikke sidste gang jeg kommer til at tale om krop.

Jeg håber I får en dejlig uge piger!
Jeg sender varme ferietanker her fra sengen, på Østerbro.

Læs eller genlæs: Guide til simpel highligter og contour 

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Smuk, fugtet og sund hud