Monday Update #43

TRE PRODUKTER TIL SMUK MAKEUP

[Reklame: produkterne er modtaget som gaver]

Hej piger,

Jeg håber ugen behandler jer godt. I dag vil jeg dele tre produkter med jer, som kan sikre en smuk og naturlig makeup. Jeg går jo meget op i at pleje min hud, fordi jeg stadig har problemer med urenheder – af samme årsag går jeg også op i at kunne ligge en smuk makeup, så min hud fremstår så ensartet som muligt.

  • Primer fra Boscia: En god primer er alfa omega for at ligge en smuk hud-makeup. Denne  primer er matterende og mindkser porerne, samt skaber kontrol over hudens glans, så den ikke er for skinnende under din makeup.
  • Beautyblender: Jeg må indrømme at jeg har lavet en fejl – i lang tid har jeg holdt fast på, at de billige beauty-svampe man kan købe i f.eks. Normal, måtte være lige så gode som en ægte Beautyblender, men jeg havde aldrig prøvet én selv. Og nu må jeg blankt erkende at der er foreskel. Jeg er fuldkommen vild med min Beautyblender, den smelter nærmest makeuppen ind i huden og resultatet er virkelig smukt. Hvis du ikke allerede har prøvet en Beautyblender synes jeg du skal gøre det, for det er virkelig en fornøjelse at ligge makeup med den. Husk at frugt Beautyblenderen inden du bruger den.
  • Face Mist fra The Body Shop: Når du har lagt din makeup er det vigtigt at du sætter den med en setting spray eller en facemist. Det sikrer at din makeup sidder fejlfrit så lang tid, som muligt og gør at den ser mere naturligt ud, da de forskellige lag (concealer, foundation, settingpudder mm.) ligger sig naturligt og flot sammen. Denne facemist giver en smuk glød, da den indeholder lysreflekterende partikler og kan også bruges til at opfriske din makeup og give den nyt liv, senere på dagen/aftenen. Derudover er den 100% vegansk, som er et kæmpe plus i min bog.

Beautyblenderen er virkelig blevet en favorit for mig. Den brugte jeg på billederne forleden, efter min biopeeling, sammen med de to andre produkter. Hvis du bruger disse tre produkter, efter en biopeeling, så lover jeg dig at din makeup vil være fejlfri!

Læs eller genlæs: 5 dulle favoritter: produkter til hurtig pleje

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #43