Derfor fik jeg angst #2

De bedste IG-billeder

Hej piger,

Jeg er tilbage efter en dejlig get-away til Ystad, men det er ikke dét vi skal snakke om i dag. I dag tænkte jeg, at vi skulle kigge lidt nærmere på de billeder der performer bedst på Instagram. Som de fleste af jer helt sikkert ved, så har Instagram en algoritme, der afgør hvilke billeder der performer bedst. Dette indlæg bliver ikke en vejledning i algoritmen, men et indblik i hvilke af mine billeder der har performet bedst, det sidste år.

De mest likede billeder

Herunder ser I de 9 billeder der har fået flest “Synes godt om” på min profil de sidste år. Jeg vil ikke gå i dybden med alle billeder, men fokusere på de første tre, som er de mest likede.

Det første billede er billedet med Dennis og jeg i sommerhus. På dette billede fortalte jeg, for første gang, om min usikkerhed omkring min egen krop. Derfor var det simpelthen så dejligt, at der kom så meget feedback og kærlighed til netop dette billede. Generelt oplever jeg, at det bliver taget godt imod når jeg deler mine personlige tanker og det er også noget jeg virkelig er glad for at gøre. I den overfladiske verden, som hersker på de sociale medier, er det virkelig meningsfyldt at tale om nogle dybere emner og det giver mig virkelig meget mening, at dele mine tanker med jer.

Det andet billede er et billede af mig på Svanemølle stranden. Teksten til billedet er et digt, jeg selv har skrevet. Jeg var lidt nervøs for at slippe min poetiske side løs, men jeg har altid elsket at skrive digte. De digte jeg skriver er korte, nogle gange helt ned til en linje. Digtet er skrevet til selve billedet, for at understrege den stemning jeg synes der ligger i billeder.

Det tredje billede minder utroligt meget om billede nr. 2. Et billede af mig, i badetøj med et af mine digte til. Igen er digtet skrevet specifikt til dette billede. Det er jo ikke til at vide om det er billedet eller teksten der trækker likes til, men jeg har da blod på tanden for at dele lidt mere at min poesi, hvis man kan kalde dét det. Selvom jeg godt kan være bange for, om folk synes det er fjollet – men det er tekster der betyder noget for mig og derfor giver det mening at dele dem.

Hvorfor disse billeder?

Jeg oplever altså at de billeder der klarer sig bedst på Instagram er billeder hvor jeg giver noget af mig selv – hvor jeg fortæller omkring mine inderste tanker, hvor jeg kommer under facaden og hvor jeg fokuserer på det menneskelige. Det er også den slags indhold jeg selv bedst kan lide at se på andres profiler, så det kommer egenligt ikke bag på mig.

Hvis du selv er aktiv på Instagram, så synes jeg du skal prøve at åbne lidt op for dig selv. Vi er så mange mennesker, der trods vores vidt forskellige liv, har de samme problemer og tanker – og når vi kan spejle os i hinanden, så bliver verdenen lidt lettere at være i.

Og ellers så er det måske bare fordi jeg har badetøj på, på billederne og det er sommer – så det er den slags billeder folk gerne vil se. Hvem ved 😉

Læs eller genlæs: En krop er en krop

Hvilke billeder kan du bedst lide at se på Instagram?

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor fik jeg angst #2