De bedste IG-billeder

10 hurtige til Nanna Krautwald

Hej piger,

Endnu engang er det tid til, at I skal møde en influencer der inspirerer mig. Denne gang er det Nanna Krautwald som er Instagrammer og en pige jeg personligt er helt vild med. Nanna er en fantastisk pige, hun møder altid verdenen med et smil og det synes jeg er en virkelig skøn egenskab. Nanna og jeg har mødt hinanden gennem mit arbejde, og derfra er vi bare faldet i hak – det er ikke fordi vi ses i tide og utide, men når vi gør, så hygger vi os bare helt vildt. Nanna er virkelig en pige, som jeg sætter pris på – hun er åben, spontan og simpelthen så godhjertet, jeg håber I vil nyde at lære hende lidt bedre at kende.

FØLG NANNA PÅ INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Mit stjernetegn er skytte, og ja jeg vil mene, at det siger noget om mig. Skytten er en energisk, ambitiøs og frihedselskende personlighed og min selvopfattelse er, at det er nogle adjektiver, som passer godt til min personlighed.

Skytten er ærlig og ligefrem, og det er jeg i særdeleshed også. Jeg har faktisk i mange år været fascineret af stjernetegn og har derfor læst mit daglige, ugentlige og månedlige horoskop, som har inspireret mig til at tage nogle afgørende beslutninger eller tænke over bestemte ting.

2) Hvad laver du til dagligt?
Til dagligt arbejder jeg på reklamebureau i København, hvor jeg er 25 timer om ugen. Derudover driver jeg jo mine sociale platforme, men jeg vil ikke kalde det mit arbejde – i hvert fald ikke, hvor jeg står nu.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Det er og vil altid være at drikke vand!

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Min yndlingssang skifter sådan ugentligt, tror jeg, men lige nu er det ’Hold It Down’ med Rowlan. Ellers så har jeg et crush på Russ, som laver noget sindssygt lækkert soft hip hop.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Nej, jeg vil ikke mene, at jeg er bange for at blive opfattet som overfladisk, men jeg kan godt have nogle tanker og overvejelser omkring det. F.eks. foretrækker jeg, at folk ikke kender til mig på Instagram, før de møder mig in person. Jeg har oplevet, at det jeg signalerer på mine sociale medier ikke stemmer overnes med den, som jeg er i virkeligheden. Men det er heller ikke mit ønske, at folk skal lære mig at kende for den jeg er gennem mine sociale medier. Jeg er en karakter på mine sociale medier.

6) Hvad er det sidste du har spist?
En karamel.

7) Er du A eller B menneske?
Jeg er fuldblods B-menneske, men jeg vil gerne være A menneske, hvorfor jeg tit tvinger mig selv til at stå tidligt op og få noget ud af dagen.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Hører musik! Musik betyder meget i min hverdag – jeg hører musik i mange timer om dagen.

9) Hvad er dit drømmekøb?
Lige pt er det en lejlighed :’) Jeg flyttede til København sidste år for at skabe et hjem og finde ro. Jeg havde svært ved at vænne mig til bylivet og tempoet herinde, men er endelig nået til at sted, hvor jeg ikke kan se mig selv bo et andet sted en København. Desværre udløber vores lejekontrakt i slutningen af dette år, så derfor leder jeg med lys og lygte efter et nyt hjem.

10) Hvornår er du lykkelig?
Det tror jeg ikke engang, at jeg er i stand til at svare på. Vi leder vel alle sammen efter lykken eller dét, som gør os lykkelige. Kærlighed og tryghed gør mig lykkelig og derfor er min lykke nok meget afhængig af min familie, mine venner og min partner. Og SUCCES! Forstået således, at succes med noget af det, som betyder noget for mig giver mig lykkefølelse. Det kan både være karriere eller personlige mål.

Nanna er et skønt pust på de sociale medier – og hun er vildt god til at tage inspirerende billeder. Derfor synes jeg hun er værd at følge med hos.

Husk at I kan følge på min Instagram lige her.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De bedste IG-billeder