10 hurtige til Nanna Krautwald

8 år som kærester

Hej piger,

Jeg er stadig høj efter gårsdagens koncert! Det var bare helt fantastisk at se Beyoncé og Jay-Z optræde sammen – de er jo det ultimative power couple.

I dag har jeg dog også en fantastisk dag i vente – Dennis og jeg har nemlig årsdag og vi har været kærester i 8 år. Det er virkelig en vild følelse. Vi blev kærester da jeg var 17 år og Dennis var 18 år, vi var simpelthen så unge dengang og vi var helt vildt forelskede i hinanden. Vi er hinandens første kærester og bedste venner, vi holder altid sammen og støtter hinanden – og det er derfor vi stadig er sammen, den dag i dag. Vi er på hinandens hold, og det er bare så vigtigt. Jeg ved at Dennis ønsker det bedste for mig og jeg ønsker kun det bedste for ham. Hvis jeg har travlt, så tager Dennis en ekstra tørn herhjemme og hvis Dennis er træt, så lader jeg ham sove ud – vi giver hinanden plads og vi respekterer hinanden og det er virkelig vigtigt i min optik.

Ikke en dans på roser

I vores tid hvor man konstant kan få bekræftelse via de sociale medier og forhold er ovre lige så hurtigt som de starter, er det ikke nødvendigvis let at være sammen i så mange år. Jeg tror på at du skal ligge dit fokus der hvor du ønsker at se resultater. Hvis jeg gav min opmærksomhed til alle mulige andre drenge, eller Dennis gav sin til andre piger, er det klart vi ikke ville kunne holde sammen – men vi fokuserer på hinanden, vi snakker om vores problemer, vi er ikke bange for at skændes og vi prøver at acceptere hinandens forskelligheder. Et otte-årigt langt forhold kommer ikke ud af den blå luft og man kan ikke bare læne sig tilbage og håbe på det lykkes. Det er et aktivt valg at Dennis og jeg er sammen, fordi vi altid vælger hinanden til. Hver dag vælger vi hinanden og tager udfordringerne op. Egenligt vil jeg bare understrege at jeg ikke tror der findes fejlfrie forhold, men jeg tror på at det tætteste man kommer, er et forhold hvor man er hinandens største støtte, hvor man giver plads til at man kan opleve verdenen og opnå det man gerne vil i livet, det er et forhold hvor man vil lytte til hinanden og tage hinanden seriøst.

Vores plan

Er at være sammen resten af livet. Meget kan ændre sig og det kan være at jeg vil æde mine ord og slette det her indlæg når jeg er 40 år, men helt ærligt, jeg kan ikke se mig selv uden Dennis. Jeg kan ikke se min hverdag og fremtid uden ham. Han er mit menneske, han kender mig som ingen anden og jeg elsker ham, af hele mig.

Her er vi til min Kandidat-fest. Ingen kan få mig til at smile, som Dennis kan.

Har du en kæreste/mand/kone – hvor længe har I vært sammen?

Læs eller genlæs: Tatovering med kæreste
❤A

2 kommentarer

  • Daniel Ishøj

    Hvor er det bare fint søde A! Hurra for kærligheden og tillykke til jer 🙂

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

10 hurtige til Nanna Krautwald