Min nye hjælper og IGTV

I Berlin skal jeg .. (Monday Update 45)

Hej piger,

Så er dagen endelig kommet, dagen hvor jeg rejser til Berlin! Det er en årlig tradition at min far, søster og jeg tager en lille uge til Berlin. Min far arbejder i modebranchen, så han skal ned på modemessen, og der er jo plads nok i bilen, så min søster og jeg tager med.

I anledningen af at min uge bliver tilbragt i Berlin, ser mandagsopdateringen lidt anderledes, den vil nemlig gå under navnet: “I Berlin skal jeg ..” – Let’s go!

I Berlin skal jeg ..

  • Hygge mig med min søster! Vi har rigtig meget tid alene sammen og det er rigtig rart, bare at være hende og jeg. Vi er jo vokset op sammen, og har vores helt egen humor og måde at være på, når vi er sammen – og det er dejligt bare at kunne dyrke den, når hverdagens stres og jag er sat til side. Jer der har søstre ved helt sikkert hvordan det føles, det er lidt som er komme tilbage til barndommen, når man er sammen – samtidig med at vi deler vores nutid og udvikling med hinanden.
  • Drikke en masse drinks. Jeg elsker virkelig at koble af med en lille buzz på, haha – er det trist? Min yndlings cocktail er nok en Piña Colada – så det skal jeg helt klart have.
  • Shoppe. Uh, min søster og jeg elsker bare at vadde Kurfürstendamm tynd og shoppe, så det halve kunne være nok!
  • Spise en masse lækker mad. Jeg elsker bare at være på ferie og spise ude morgen, middag og aften, det ville jeg selvfølgelig ikke gide hver dag – men når vi er i Berlin, kan jeg slet ikke forestille mig andet. Det er bare så lækkert at kunne læne sig tilbage og få maden serveret.
  • Forbi modemessen. Jeg elsker at se min far arbejde, han er bare så megasej og jeg er virkelig stolt af at være hans datter!
  • Glemme hverdagen og tage tingene i mit eget tempo. En uges ferie er jo lig med 9 dages fri og på den tid kan man sagtens nå, at komme ned i gear.
  • Have de bedste stunder med min far og søster. Vi er bare en lille trekløver, det har og vil vi altid være – og jeg elsker dem over alt, mine yndlings mennesker.
  • Forbi kirkerne på Kurfürstendamm og tænde lys for vores elskede mor. Det er 14 år siden hun døde og hun er altid med i vores tanker. Jeg ville sådan ønske, at hun kunne være sammen med os fysisk og dele alle de nye minder vi får.
  • Tage en masse billeder til Instagram – det elsker jeg jo!

Én drink i hånden, så er jeg klar til ferien!

Læs eller genlæs: De bedste IG-billeder

Jeg håber I får den dejligeste uge piger!
❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min nye hjælper og IGTV