Give Away: Vind taske og ring

Mål du skal sætte dig selv

Forbered jer på et indlæg, hvor jeg er rigtigt bedrevidende og livsklog – jeg har nemlig filosoferet (ja, I know, sikke et ordvalg) over nogle mål, jeg synes er vigtige at sætte sig selv, eller i hvert fald at arbejde med, for at få det bedre med sig selv.

  • Stå ved hvem du er: Det her punkt vil helt sikkert dele vandende. For det giver jo sig selv, at man skal stå ved sig selv, for nogen tror jeg virkelig det er en selvfølge og for andre, som mig selv, kan det være rigtig svært. Jeg oplever tit at jeg ligger låg på mig selv, for at tilfredsstille andre mennesker – for at undgå konflikter og bevare den gode stemning, men hvorfor? Selvfølgelig skal man ikke bare sige alt hvad man tænker, hvis det ikke bidrager med noget konstruktivt, men jeg vil i hvert fald øve mig i, at stå ved mig selv og mine holdninger – så længe jeg ikke træder nogen unødigt over tæerne.
  • Respekter dig selv: I forlængelse af punkt nr. 1, så synes jeg det er vigtigt at respekterer sig selv og sine grænser – føles noget helt forkert for dig, så sig fra. Lyt til dig selv og værn om dig selv. Hvis du ikke har overskud til dig selv, har du heller ikke overskud til andre mennesker.
  • Træd ud af din komfortzone: Det her, er min største svaghed – jeg tør ikke at træde ud af min komfortzone. Jeg er f.eks. flyskræk og jeg vil gøre alt for at undgå det, men det hæmmer mig og det ville gavne mig selv, at udfordre den angst. At træde ud af sin komfortzone kan være mange ting – det kan f.eks. være at inviterer en ny potentiel veninde ud på kaffe eller springe ud i livet som selvstændig. Uanset hvad, så tror jeg at vi kan få positive resultater af at udfordre os selv, på en behagelig måde.
  • Arbejd med dig selv: Vi har vel alle nogle sider, ved os selv, som vi ikke bryder os om, men som er en del af os. Jeg er f.eks. alt for god til at tage folks ord til mig og så kan jeg være meget kort for hovedet overfor mine nærmeste – dét vil jeg gerne øve mig på at mindske. Det første skridt må bestemt være, at være bevidst om det.
  • Fokuser på at være noget, for dine medmennesker: Små ting, kan gøre en stor forskel. Et telefon opkald når din veninde er ked af det, en lille opmærksomhed i en hård tid. Når vi hjælper hinanden og tænker på hinanden, så bliver verdenen et lidt bedre sted.
  • Bliv bedre til at give slip: Giv slip på de ting du ikke kan ændre – og på de ting der ikke længere gavner dig, selvom det kan være svært.

Forsæt rigtig gerne listen i kommentarfeltet. Det her var egenligt bare lidt blandede tanker, om ting jeg gerne selv vil være bedre til – måske du kunne finde inspiration til dit eget liv.

Læs eller genlæs: Afsluttet pskologforløb

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give Away: Vind taske og ring