Postkort fra Berlin

Monday Update #47

Hej piger,

Så er en ny uge igang og jeg krydser alt hvad jeg har, for at den bliver noget bedre end sidste uge. Jeg har en uge med tre arbejdsdage og derefter holder jeg min sidste uges sommerferie, med Dennis – ÅH, hvor jeg glæder mig!

THIS WEEK

  • Skal jeg arbejde, som sagt kun tre dage og så ellers bare nyde, at jeg går på ferie lige om lidt.
  • Skal jeg have ordnet negle – det er jo en tilbagevendende begivenhed hver tredje uge, så måske jeg skulle stoppe med at nævne det ..
  • Skal jeg synge til Gudstjeneste. Efter jeg er startet som kirkesanger igen, byder det jo på nogle tidlige søndage i ny og næ, men jeg elsker nu at starte dagen med sang. Det skal jeg bare lige minde mig selv om, når uret ringer søndagmorgen.
  • Skal jeg prøve at spise lidt mindre sukker …. det går virkelig dårligt og jeg spiser hele tiden sukker. Jeg vil virkelig gerne bryde den vane, for jeg gider ikke at føle mig afhængig af det.

Jeg tænker på ..

  • Hvor sjovt det er at svare på spørgsmål via min Insta-storie. Jeg lavede en spørgerunde i går og det bliver bestemt ikke den sidste.
  • Hvorfor jeg er jordens største bangebuks. Jeg er altid utryg; jeg er utryg når jeg rejser, hvis jeg skal sove alene, gå alene når det er mørkt, jeg er bange for at flyve, jeg er bange for at folk ikke kan lide mig .. nogle gange ville jeg bare ønske, at jeg kunne være ligeglad eller mere modig.
  • Hvor træt jeg er af at kvindekroppen er så seksualiseret i vores samfund. Hvorfor skal vi kvinder dække vores bryster til på stranden, når mænd gerne må gå rundt topløse? Hvorfor skal vores kroppe konstant være i fokus og sættes i en seksuel kontekst. Det er jeg pissefucking træt af. Ja, undskyld mit franske – men det er jeg og emnet kunne snildt få et helt indlæg for sig.
  • At jeg aldrig kommer til at bo i hus, selvom det er dejligt med have, men jeg ville være alt for utryg. Jævnfør punkt nr. 2.
  • Hvor meget jeg glæder mig til at Dennis og jeg skal til Hamburg i næste uge!

I denne weekend lånte vi min mosters hus og det har simplethen været så skønt – det har næsten været som at være i sommerhus, selvom det er et sted jeg kender ud og ind.

Læs eller genlæs: Min favorit mascara

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Postkort fra Berlin