Monday Update #47

Min favorit foundation

[Reklame: Produkterne er modtaget som gave]

Hej piger,

I dag skal vi tale om et brand, jeg har brugt i mange år, on/off – nemlig Darphin. Darphin er et fransk hudpleje brand, der laver nogle skønne produkter. Jeg har brugt mange ting fra dem, såsom serums, olier, renseprodukter – mit ultimative favorit produkt er dog deres foundation – jeg har aldrig prøvet en foundation der har været lige så god, som deres – og jeg har prøvet min del, skulle jeg hilse og sige.

Den ligger helt perfekt på huden, er let og luftig og din hud kan ånde gennem den, da den har en formel der minder om en dagcreme. Jeg brugte den særligt da jeg havde akne, netop fordi den lod min hud ånde og så dækker den på en virkelig naturlig måde – så urenhederne ikke bliver fremhævet af et tykt lag makeup, for dét kan et tykt lag makeup nemlig gøre.

Hvis du er interesseret i at prøve den skønne foundation, kan du lige nu købe dem med 20% rabat på Smukkere.nu. Og hvis du bruger koden: BROHUS18 får du fri fragt på din bestilling. Jeg bruger farven Ivory.

Jeg har vist den skønne foundation in-action i denne video.

Smukkere.nu har mange virkelig lækre produkter på deres webshop. Jeg er jo selvudnævnt selvbruner Queen, fordi jeg er så bleg, at jeg kunne lyse et helt diskotek op og derfor jævnligt smører mig ind i diverse produkter, der kan give mig en dejlig fake tan. OG så er jeg jo heller ikke den største fan af at bruge tid på at solbade, jo det kan da være rigtig dejligt med varmen og lyset, men man skal godt nok huske at passe på sin hud og smøre sig godt ind i solcreme.

I kandidatgave fik jeg en selvbruner fra Vita Liberata – jeg kendte ikke mærket i forvejen, men jeg er blevet fuldkommen vild med deres produkter siden, jeg prøvede denne selvbruner. Det er virkelig en luksus-selvbruner. Det er en lotion, som du påfører med handske – den giver en instant smuk glød og den er super let at fordele. Jeg kan finde på at tage den på om morgenen, inden jeg skal ud af døren fordi den er så let og hurtig at arbejde med. Den giver ikke huden en fedtet følelse, men derimod en følelse af fugt. Derudover er den lugtfri, hvilket er et kæmpe plus når det kommer til selvbruner.

Find den her – jeg har den i farven medium.

Derudover er jeg også glad for deres Beauty Blur, som er en rigtig god primer – den kan du med fordel komme et tyndt lag på, før du påfører din foundation fra Darphin. Din hud vil få en smuk og ensartettone. Jeg har farven Latte Light.

Det var alt for dagens anbefalinger.
Jeg håber at tirsdagen behandler jer super skønt.

Læs eller genlæs: Min favorit mascara (det kunne være jeg skulle lave en hel serie med favorit produkter). 

A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #47