Vegansk hårpleje i sommervarmen

10 hurtig til Silke Kristensen

Hej piger,

I lørdagens inspiration skal I møde en pige, som jeg er betaget af. Silke er en utrolig smuk pige, hun er super god til at tage billeder og så er hun uden sammenligning et af de mest imødekommende mennesker jeg har mødt. Vi mødte hinanden til et Insta Meet Up med en masse andre bloggere i starten af dette år (en super hyggelig eftermiddag btw.) – vi har set hinanden et par gange siden da til events, og en enkelt gang til en billedeskydning sammen med søde Emilie. Det er piger som Silke, der gør den her branche sjov at være I – piger der altid møder en med et smil (hun har det smukkeste smil) og en positiv energi, dét synes jeg bare er utroligt fedt. Der er plads til os alle i denne branche, i hvert fald i min optik – så hvorfor ikke nyde at vi er så mange, der deler samme interesse? Det kan være ret svært for mig, at sætte mig ind i, når folk gør alt til en konkurrence om flest følgere og likes – og det sker med jævne mellemrum skulle jeg hilse og sige. Nå, så skal jeg nok stoppe mit sure opstød engang og give ordet videre til Silke.

FØLG SILKES INSTAGRAM

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Jeg er skytte
Det synes jeg bestemt det gør.
Skytten er kendt for at være meget optimistisk, eventyrlysten og hele tiden at søge nye udfordringer og så elsker skytten frihed. Det passer super godt på min personlighed.

2) Hvad laver du til daglig?
Til daglig arbejder jeg på en café, så får svinget en del cappucinoer over disken 🙂

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
Iogmed jeg er igang med procces “gå fra mørkt til min naturlige hårfarve” hvilket er en liiidt hård omgang for håret, så må det være den evige vinder, som er kokos olie i håret natten over.
Jeg plejer bare at varme kokos olien op i en gryde, så det bliver flydende, og så skal den altså ikke have for lidt! 🙂
Sov med det i natten over, bundet op og med et håndklæde på din hovedpude, og vupti! Lover dig, det gør altså underværker!

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Har Nik og Jay flip for tiden, så lige i øjeblikket hører jeg “En dag tilbage” på repeat 😉

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Uuh.. jeg håber selvfølgelig ikke, at der er nogle der synes jeg virker overfladisk, for det synes jeg bestemt ikke selv at jeg er. Men jeg ved også godt, at det er rigtig nemt at danne sig et billede af, hvordan en person er igennem skærmen, og tit og ofte bliver man overrasket over personen, når man faktisk møder dem i virkeligheden. Så håber at folk vil lade vær med at dømme andre mennesker så hurtigt, for det er oftest ikke det rigtige billede.

6) Hvad er det sidste du har spist?
Pasta med kødsovs.

7) Er du a er B menneske?
Jeg må nok indrømme at jeg er B-menneske! Jeg går alt for sent i seng, i forhold til hvad jeg egentlig gerne ville og lige nu har jeg ikke et job hvor jeg skal op tidligt op kl 06. Men så vil jeg så også sige til mit forsvar, at jeg også har sent fri for det meste! Så derfor har det nok taget den drejning haha.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag?
Jeg børster mine tænder hver dag! Ej, det gør de fleste jo forhåbentlig 😉
Men jeg går så bare mega meget op i det, altså jeg kan finde på at børste dem 3 gange om dagen, og hvis jeg har børstet dem og er gået i seng og spiser et eller andet efter, så skal jeg bare børste dem uanset set hvor træt jeg er og hvor meget jeg ikke orker.. yes, så deeeet.

9) Hvad er dit drømmekøb?
Jeg må nok indrømme at det er, som så mange andre piger, dadadaaa….. en Chanel taske!

10) Hvornår er du lykkelig?
Jeg er lykkelig når jeg ved at de personer som betyder noget for mig er glade og sunde og raske. Lidt en cliché, men det er selvfølgelig det vigtigeste.
Men generelt prøver jeg ikke at fokusere så meget på hvornår jeg er lykkelig, synes hurtigt at man så kan tænke for meget over det, men derimod prøver jeg at stræbe efter, at skabe de bedste rammer for at jeg kan leve det liv som jeg gerne vil en dag med de personer jeg elsker.

Silke er bare en pige jeg altid bliver glad for at se – både på Instagram, men særdeles også in real lyfe!

Husk at I også kan følge mig på Instagram lige her.

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vegansk hårpleje i sommervarmen