Min gemte IG-billeder #7

Innovativ akne-behandling

[Produktet er modtaget som gave]

Hej piger,

Som I ved, kæmper jeg stadig med uren hud – min huds tilstand svinger virkelig meget. I nogle perioder er den pæn og ren, og i andre så har jeg mange betændelser der kommer frem, særligt omkring hagen og kinder – min pande er næsten aldrig et problem.

Jeg har nogle gode hudpleje produkter, som jeg holder mig til og jeg renser altid min hud, både morgen og aften – mit største problem er dog, at jeg ikke kan lade være med at trykke mine urenheder, og det er bare ikke godt for huden. Derfor har jeg altid været stor tilhænger af spot-behandlinger – derfor var jeg hurtig til at sige ja, da jeg blev spurgt om jeg ville teste FOREO ESPADA.

Innovativ spot-behandling

FOREO er et af mine yndlings brands, de er altid på banen med effektive og innovative redskaber til din skønhedsrutine. Jeg har før talt om deres tandbørste, rensebørste og øjen-opstrammer.

FOREO ESPADA er en lysbehandling mod akne, til hjemmebrug. Effekten af behandlingen kan sammenlignes med en professionel lysbehandling mod urenheder.

Det er en innovativ spot-behandling, som ikke minder om nogen anden hjemmebehandling, jeg har hørt om. Det fungerer således:

  • Du tænder din FOREO ESPADA, så vil du se et rødt kryds der lyser, i midten af den. Dette røde kryds er et sigtekorn, som indstiller sig på urenheden når du sætter ESPADA mod huden. Derfor har du mulighed for at behandle din urenhed med laserlignende præcision.
  • Herefter sætter du din ESPADA direkte på urenheden du ønsker at behandle. Den har en indbygget timer så behandlingen varer i 30 sekunder. Derefter kan du flytte den videre til et andet område du ønsker at behandle. Den er lavet i silikone af medicinsk kvalitet, som forhindrer spredning af bakterier.
  • Behandlingen består af LED-lys og T-Sonic pulseringer, som stimulerer huden og øger behandlingen ved at bringe lyset ned i hudens dybeste lag. På denne måde understøtter pulseringen hudens fornyelse og heling.
  • Nå du har behandlet de områder du ønsker, slukker du din ESPADA og skyller den under hanen – så er den klar til brug næste gang.

Hvordan virker lysbehandling?

Lysbehandling virker således at der sendes kraftfulde bølger af LED-lys ned i hudens porer, derved dræbes de bakterier der forårsager akne under hudoverfladen. Dette sker uden brug af hårde kemikalier, som man kan finde i nogle akne-cremer.

Jeg har nu testet den i lidt over en uge og jeg kan se øjeblikkelige resultater; hvilket 3 ud af 4 testpersoner også kunne, da den blev testet inden lanceringen. Jeg kan både se at urenheden bliver reduceret; hvis jeg bruger min ESPEDA om aftenen, så er urenheden på vej retur næste morgen, og så stopper den mig i at pille i min hud, fordi jeg kan bruge den i stedet for at trykke mine bumser.

90% af testpersonerne meldte desuden at de efter 4 uger kunne se en markant reduktion i antallet af bumser og udbrud – kunne I tænke jer en opdatering på min Instagram, når jeg har testet den i fire uger? Jeg kunne altså ikke vente med at lave det her indlæg til om 4 uger, for jeg er simpelthen så begejstret for den!

Læs eller genlæs: Pak strandtasken

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Min gemte IG-billeder #7