Monday Update #49

10 overfladiske ønsker

Hej piger,

Vi kan vel allesamen hurtigt blive enige om, at lykken ikke er at finde i materielle gode, sociale medier eller penge rent generelt. Den ægte lykke findes selvsagt i kærlighed, nærvær, menneskelige relationer og et afblanceret sind.

Med denne disclaimer, synes jeg vi skal springe ind i dagens indlæg, som består af 10 overfladiske ønsker jeg har i mit liv, pt.

Skjorte fra Rails (GAVE) // Nederdel fra Zara

Mine 10 overfladiske ønsker

 • At få 10.000 følgere på Instagram. Jeg har snart nævnt det for jeg, virkelig mange gange – men altså, jeg vil SÅ gerne swipe up! Og når man prøver at gøre sin blog til en business, er det selvsagt en fordel at folk let kan komme ind og læse med. Jeg føler ikke jeg har ligeså “let” ved at sende folk videre til bloggen, som de af mine kollegaer der kan swipe up.
 • En Gucci T-shirt. Altså lige hvordan dét behov er opstået kan jeg på ingen måde forsvare – men hold nu op, hvor vil jeg gerne have én!
 • Større læber. Jeg vil virkelig gerne have lavet mine læber større – ikke meget, bare lidt. Jeg kender flere der har det og jeg har set virkelig smukke og naturlige resultater med restylane, jeg ved bare ikke om jeg tør.
 • En stor altan. I vores nuværende lejlighed, på dejlige Østerbro, som vi har boet i, i seks år, har vi to små altaner. Det kan man nærmest ikke bruge til noget – jeg ville langt hellere have én stor. Det er nu dejligt at kunne åbne døren, både i stuen og soveværelset.
 • Cartier-armbånd med Dennis. Vi har aftalt at vi skal have dem når vi er rigtigt voksne (altså om mange år 😉 ), men nu må vi lige se til den tid. Lige nu står de i 45.000 stykket, sådan cirka. Så held og lykke til os. Det her punkt er virkeligt urealistisk, når jeg tænker over det.
 • En iMac. Lige nu sidder jeg og arbejder på min Macbook pro, som jeg virkelig er glad for – men jeg kunne godt tænke mig en iMac, så jeg kunne indrette et hjemmekontor m. plads til fordybelse.
 • Lysere hår. Da jeg i April fik farvet mit hår af sejeste Anne Lindfjeld fra Lindjeld_slays, fik jeg blod på tanden i forhold til at få lysere hår – og til august er det min plan at det skal lysnes endnu mere.
 • Flere tatoveringer. Det ved I allerede og der kommer to nye til dette efterår og selvom der er en betydning bag tatoveringerne, er det jo ingen hemmelighed, at jeg gerne vil have flere fordi jeg virkelig godt kan lide det æstetiske udtryk.
 • Flere huller i ørerne. Jeg har pt. tre i hvert og det er et par år siden jeg sidst fik lavet ét, men jeg kunne sagtens finde på at få flere i nærmeste fremtid.
 • En helt ny garderobe. Eller bare virkelig mange penge til at købe nyt tøj for, hver måned. Jeg har den udfording at jeg hurtigt bliver træt af mit tøj, så jeg vil altid gerne have noget nyt – det er derfor jeg ofte holder mig til billigere items.

Nå, nu håber jeg selvfølgelig ikke at I synes jeg er alt for irriterende og overfladisk efter det her indlæg.

Hvis du vil hjælpe mig mod mit overfladiske IG-ønske, så kan du følge med på min Instagram, lige her.

Forsæt rigtig gerne listen i kommentarfeltet, så jeg ikke føler mig som jordens mest overfladiske menneske. Help a sista out 😉

Læs eller genlæs: 10 ting jeg er dårlig til ..

❤A

4 kommentarer

 • Karoline

  Jeg kommer lige med min mening – og det er bestemt ikke sådan, jeg synes, der er noget galt i, at du har disse ønsker 😘 Jeg kan virkelig ikke forstå det med større læber! Jeg synes, det ser forfærdeligt ud, når nogen får fyldt noget i læberne… I mine øjne skriger det “kunstigt”, ja, det ser bare helt forkert ud (imo). Derudover kiggede jeg lige tilbage på din blog, til hvor du havde mørkere hår, og det (synes jeg) altså klædte dig helt vildt godt 😍 …ville bare lige komme ud med de her ting for at sætte fokus på, vi ikke alle har samme smag 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Hey you 😘
   Hvor er det bare fint du deler din mening <3 Ved bestemt er du ikke er den eneste, der synes sådan om restylane, men jeg må altså sige at jeg synes det kan være rigtig flot hvis det er lavet ordenligt.

   Og med hensyn til håret, så TAK! Jeg var blevet ret træt af den mørke farve og tror bare jeg trængte til noget lyst, nu når mit sind også er blevet lidt lysere (håber ikke det lyder plat) og det er jo slet ikke sådan det hænger sådan, men mit lyse hår minder mig nok bare om lidt lysere tider.

   MEN TAK <3
   Knus

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle

  Du er på ingen måde overfladisk smukke!😍
  Større læber, ny garderobe, lysere hår og iMac står bestemt også på min! Øverst topper der ophold og rejser – har virkelig brug for selvforkælelse og ferie! Overfladisk eller ej – lykken kan også være materielle ting. Og det er helt okay, så længe det ikke tager overhånd 😘
  Fortsæt din skønne blog!😍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Åh! Hvor er du bare megasød 😍
   Tusind tak for den kommentar! Og hvor er det dog dejligt at jeg ikke er den eneste med den ønskeliste.
   Stort knus, A.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #49