Sommer-skønhed; til fredagens fest

10 hurtige til Camilla Frederikke

Hej piger,

Hold på hat og briller, for i dag har jeg en helt særlig gæst på bloggen – nemlig Camilla Frederikke. En ung kvinde, der har formået at opbygge nogle stærke sociale platforme, med hele to youtubekanaler, både en dansk og en international, samt en fed Instagram. Camilla Frederikke inspirerer mig dybt på det professionelle niveau, jeg synes det er imponerende hvad hun har opnået, særligt hendes alder taget i betragtning (vi er altså lige gamle). Derudover er hun virkelig en sød og åben pige – vi har delt nogle fantastiske samtaler og øjeblikke, og jeg nyder altid at se hende til diverse events. Hvis du ikke allerede kender til hende, så kan jeg kun anbefale dig at læse videre og at tjekke hendes sociale medier ud, for hun er skøn. Udover at være utrolig talentfuld i forhold til makeup, berører hun også meningsfyldte emner, som f.eks. mobning.

FØLG CAMILLA FREDERIKKE PÅ INSTAGRAM, DANSK YOTUBEKANAL OG INTERNATIONAL YOUTUBEKANAL

1) Hvad er dit stjernetegn – siger det noget om dig?
Mit stjernetegn er skorpion, og det siges at skorpionen er fantasifuld, lidenskabelig & følelsesladet, og jeg synes det er den helt rigtige beskrivelse af mig som menneske. Jeg er barnlig af sind og har stadig den vildeste fantasi, som holder mig kreativ i forhold til mit arbejde på Instagram & Youtube. Samtidig er jeg også passioneret omkring de ting jeg laver & de mennesker jeg har tæt på livet, og bærer ofte mine følelser udenpå tøjet.

2) Hvad laver du til dagligt?
Jeg arbejder som fuldtidsinfluencer – Jeg har 2 youtubekanaler (en dansk & en international) &  en Instagram, som jeg også bruger meget tid på. Derudover har jeg en masse bolde i luften hvad angår film, tv & dans + andre spændende projekter, der stadig er tys tys, men yderst spændende. Jeg elsker, at mit arbejde er så bredt, og at jeg kan lave så mange forskellige ting! Jeg elsker, at intet af det jeg laver er ens og alt det jeg laver beriger mig på forskellige måder.

3) Hvad er dit bedste beauty-tip?
RENS DIT ANSIGT HVER MORGEN & AFTEN! Ingen makeup ser godt ud på dårlig hud. Min huskeregel er altid – god hud = god makeup, så jeg bruger personligt næsten flere kræfter på at udforme den perfekte hudplejerutine end den perfekte makeuprutine, for hvis din hud har det godt, så fungerer næsten al makeup på den. Derudover, på et mere symbolsk plan, så er mit bedste beauty-tip selvtillid indefra og ud – har du det godt med dig selv, så vil du udstråle en indre glød som ingen creme eller noget makeupprodukt kan efterligne!

4) Hvad er din yndlingssang i øjeblikket?
Spørger du verdens mest ubeslutsomme pige om! Sommerens pophits er altid nemme og lækre at lytte til, men lige pt. Er jeg også personligt et sted hvor dybde i sange betyder meget for mig. Sange såsom ”Only Love Can Hurt Like This” af Paloma Faith & Adele’s ”Make You Feel My Love” er to sange jeg lige pt. Lytter til uafbrudt. Den musik jeg lytter til afspejler ofte mit humør og hvor jeg er henne i mit eget liv.

5) Er du bange for at blive opfattet som overfladisk fordi du er influencer?
Jeg tror desværre det er en uundgåelig opfattelse af den almene befolkning, der ikke kender til influencerverdenen, da den udefra kan virke ekstremt overfladisk. Og jeg ville lyve, hvis jeg ikke indrømmede at den på nogen punkter også kan være det, men det vigtigste for mig er at tage afstand fra den overfladiskhed og bevare mig selv og min egen person, i alt hvad jeg laver. Derfor deltog jeg også i en reportageserie kaldet ”Influencers”, hvor livet som influencer bliver vist fra alle vinkler og på både godt og ondt.

6) Hvad er det sidste du har spist?
En sandwich fra min yndlings sandwichshop, på Frederiksberg. Er der flere gange om ugen og hente aftensmad, da de har et stort udvalg af veganske salater & sandwiches.

7) Er du A eller B menneske?
B, som i stort B, som i giga B, som i GIGANTISK B MENNESKE! Sidder og besvarer disse spørgsmål kl. 3 om natten. Jeg arbejder ærligt bedst om natten pga. nattens stilhed og jeg føler ikke jeg misser out. Jeg har den største FOMO, når jeg sidder og arbejder om dagen, fordi jeg har følelsen af at burde være ude og lave noget aktivt.

8) Fortæl os en ting du gør hver dag.
Tygger tyggegummi. No kidding, det er blevet en vane i løbet af dagen og jeg føler det holder min hjerne kørende i løbet af dagen – tyggegummi er for mig, hvad kaffe er for andre.

9) Hvad er dit drømmekøb?
Where to begin!? Lige pt. Er det nok en Chanel taske, på trods af, at jeg ellerede har en. Derudover et love bracelet fra Cartier, som jeg vil købe sammen med min søster. Hun er min bedre halvdel & jeg kunne ikke se mig købe det med nogle andre, med mindre jeg en dag finder manden i mit liv.

10) Hvornår er du lykkelig?
Jeg er allermest lykkelig, når jeg tilbringer tid sammen med dem jeg elsker, og det er nærmest uanset hvor og hvornår. De giver mig en indre ro, som jeg ikke finder nogen andre steder & den er tiltrængt i en verden, hvor man skal være på 24/7 365 dage om året. Jeg er taknemmelig for de stunder jeg har med min familie og mine nærmeste, og det er dem, der virkelig gør livet værdifuldt og helt.

Jeg håber I nød at lære denne skønne pige at kende. Udover at være fra samme årstal, så kan jeg se ,at vi begge deler drømmen om et Cartier-armbånd, som jeg snakkede om i onsdagens indlæg.

Husk at I kan følge mig på Instagram, lige her.
❤A

2 kommentarer

 • Jeg er også natteravn – har ikke sovet før midnat i årevis, henad klokken 2-3 er hverdagskost 😀

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Åh, jeg er selv det ultimative A menneske, hvis jeg først er i seng kl. 03, er jeg helt kvæstet dagen efter 😛

   A.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sommer-skønhed; til fredagens fest