Derfor fik jeg angst #3

Monday Update #50

[Reklame: jeg var inviteret til HAYU eventen]

Hej piger,

Jeg er dejlig frisk, sådan en mandag. Jeg arbejder hjemmefra i dag og skal have ordnet lidt praktisk angående bloggen, og så skal jeg måske også klemme en lille rengøring ind, lejligheden, mit skab og mine makeupskuffer kunne godt bruge en kærlig hånd.

Billedet er fra et event med HAYU som jeg var til i torsdags. Her så vi det første afsnit af KUWTK fra sæson 15, som kan streames fra i dag på HAYU (som virkelig er min ultimative guilty pleasure).

THIS WEEK

 • Det er jo modeuge denne uge. Som led I mit arbejde, er modeugen altid virkelig travl. Det samme gælder dagene op til. Modeugen er helt fantastisk i min optik. Jeg elsker at se de nye kollektioner og tendenser der kommer til SS19. Det byder på nogle lange dage på messerne, som dog er utroligt givende. Jeg glæder mig!
 • Skal jeg som sagt havde gjort rent ..
 • Jeg håber på godt vejr på lørdag, der har jeg nemlig ingen planer og jeg kunne godt bruge et par timer på stranden eller nede i gården med en god bog eller et godt podcast.
 • Jeg vil hive frem i meditationen igen og dyrke noget yoga. Jeg tænker at søndagen er en god dag til at hive disse ting frem. Det er lang tid siden at jeg har fået taget mig sammen til at gøre nogle af delene, og det er faktisk ret dumt, for det giver mig virkelig meget overskud, energi og ro, så der er ingen grund til, ikke at gøre det.
 • Skal jeg gense det nye afsnit af Keeping Up With The Kardashians på HAYU. Nu har jeg jo set det første afsnit og jeg kan virkelig love jer, at det bliver fyldt med drama! Endnu mere end det plejer. Jeg var nærmest i chok da jeg så det første afsnit.

Jeg tænker over ..

 • Hvor vigtigt det er at have nogle gode relationer i sit liv. Jeg har både familie, Dennis (som egenligt også går ind under familie i min optik) og tætte veninder. Lige i denne stund, hvor jeg sidder og skriver har jeg sådan lyst til at fremhæve Nelle Noell. Et menneske jeg sætter utrolig stor pris på, fordi hun giver så meget til mig; hun giver mig mening, nye perspektiver og en stor tryghed. En relation der kun har været her i dette år, men som føles som om den har været der, hele mit liv.
 • Hvor meget jeg nogle gange ville ønske, at jeg var et menneske der ikke tænkte specielt meget over tingene. Jeg tænker virkelig al ting ihjel. Det er jeg bare virkelig træt af rent generelt. I tråd med dette har jeg næsten også altid dårlig samvittighed, over et eller andet. Det er noget jeg gerne vil lære at ligge fra mig.
 • Om vi mennesker på nogen måde kan tage vores planet og ressourceforbrug seriøst? Jævnfør denne artikel. Jeg har i hvert fald tænkt mig at tage flere skridt i den bæredygtige retning og særligt at skrue, endnu mere, ned for mit kød-indtag end jeg allerede har gjort. Hvad vil du gøre?

Læs eller genlæs: Er du en rigtig Kardashian?

Jeg håber jeres uge byder på nogle skønne planer!
❤A

2 kommentarer

 • Gode relationer er uden tvivl det aller vigtigste, hvertfald for mig (:

  Er tosset med din nederdel i øvrigt. Mangler sådan en blød, sød flæse en.

  – A

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Amalie Brohus

   Det er det virkelig!
   Tak, jeg er virkelig også glad for den <3

   Knus, A

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Derfor fik jeg angst #3