Monday Update #50

Plej din hud med masker

[Reklame: produkterne er modtaget som gaver]

I dette indlæg fortalte jeg jer om min yndlings foundation, som er fra Darphin. Udover deres foundation, er jeg også glad for en række af deres andre produkter. Jeg har brugt mange forskellige Darphin produkter, i årernes løb. Det er produkter af høj kvalitet og som efterlader huden skøn og velplejet. Særligt deres masker er jeg glad for, og dem bruger jeg, når jeg skal forkæle mig selv. Under billeder finder I en lynguide til de tre forskellige masker jeg bruger fra dem og hvad de er gode til.

Hvis du gerne selv vil have fingrene i en af maskerne, så er der 20% rabat på alle masker hos Smukkere.nu hele august måned – og hvis du bruger koden: BROHUS18 får du fri fragt på din bestilling.

LYNGUIDE I DARPHIN MASKER

På billedet har jeg også sneget min foundation med, bare fordi det var pænt og fordi den er virkelig god. Den kan findes lige her.

  • Hydrating Kiwi Mask: Denne maske er sommer-hudens bedste ven. Min hud bliver altid meget tør om sommeren, det samme gælder mit hår og negle (er jeg den eneste?) Denne maske er en fugtmaske, der er super hurtig at bruge, den passer rigtig godt ind i en travl hverdag, da den kun skal virke 3-5 minutter, før du kan fjerne den igen. Den fugter huden i dybden og kan bruges efter behov.
  • Skin Mat Purifying Aromatic Clay Mask: Denne maske er helt fantastisk til urenheder. Leret reducerer forekomsten af dine porer, beroliger tørre og fedtede områder og virker opfriskende på huden. Den fjerner hudens overskydende olie, men ikke den vigtige fugt, så huden bliver ikke udtørret ved brug af den. Det er min go-to maske, hvis jeg har udbrud af urenheder – og jeg har brugt den i tre år nu. Du kan bruge den en til tre gange om ugen efter behov, og den skal virke i 10-15 minutter. Jeg kan dog godt finde på at lade den sidde længere.
  • Lumiere Essentielle Instant Purifying and Illuminating mask: To masker i én beholder. Den første maske er en en ler maske, som trækker snavs ud af porerne og blødgør hudens tekstur. Denne maske skal sidde i 5 minutter, derefter renser du den af og påfører du step to, som er Illuminating masken. Den består blandt andet af hyaluronsyre til at skabe en dyb og langvarende fugtning af huden. Derudover indeholder masken essentielle olier af citrus, ingefær og cedertræ. Denne maske skal også sidde i 5 minutter. Kombinationen af disse to masker kan bruges op til tre gange om ugen.

Jeg bruger minimum én af maskerne om ugen, gerne flere hvis jeg har tid til det. For de er super effektive og så er det bare selvforkælelse uden lige, at påfører en maske og tage sig en god kop te.

Læs eller genlæs: Smuk, fugtet og sund hud

❤A

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Monday Update #50